![]() |
# 11 |
חבר על
|
אם אתה מחפש משהו מאובטח ויציב ואמין, יש לך 2 חברות ישראליות לפנות אליהן:
e-shop livedns יש להם כמובן אתרים, פשוט תוסיף co.il ההבדל במחיר הוא ממש קטן, לפי מה שאני זוכר - 5-10 דולר מקס'... לחודש כמובן. מאפשרים לך השכרת חנות או קנייה... עוד מעט המערכת שלנו (פיקסליין) תצא לאור... היא תעלה הרבה פחות, ותאפשר הרבה יותר... ![]() אבל אני לא ממליץ לך לחכות אם אתה רוצה להתחיל בחודש-חודשיים הקרובים... יש עוד הרבה עבודה. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() אני רואה שהשיחה בטלפון השפיעה עליך חח ציטוט:
כשזה בחינם הקוד פתוח לכל העולם ואשתו ואם אתה לא נמצא עם אצבע על הדופק בנוגע לעדכון המערכת.. אני לא רוצה לדעת מה יהיה עם הנתונים שאתה שומר שם. בדר"כ שאתה קונה מערכת אתה רוצה לקבל גם תמיכה ושדרוג כשצריך.
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
קודם כל ברוך הבא
![]() עכשיו לחלק החשוב, אם אתה הולך לפתוח חנות עם מערכת מוכנה, תודיע לי מה הכתובת, אני אשמח לקבל את מספרי כרטיסי האשראי של הלקוחות שלך... :\ ASP וPHP שתיהן שפות התכנות של העשור האחרון, ASP לרוב בשימוש אצל החברות הגדולות וPHP אצל הלקוחות הפרטיים (שרתי הLINUX אשר איתם PHP עובד זולים יותר...). אין יותר מדי הבדל, רמת הביצוע דיי זהה. לכל אחד מהם יתרונות שמתקזזים בסוף. ASP.NET עולם אחר, שפות ה.NET הן קצה הטכנולוגיה של תקופה זו. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
האתר שלך מאוכסן על השרתים שלנו, שם אין לך הגבלה על כמות המוצרים, הקטגוריות וכו' שאתה יכול להכניס. חיוב כ.א יכול לבצע רק עסק שמראה לנו את המסמכים הדרושים (החברות לא מאפשרות לכל אחד לחייב). Eye Soft, לא כ"כ מהר.... |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אלעד ינאב ![]() שים לב שהמערכת לא ניתנת להורדה ישירות, זאת אחת מהמערכות שנותנות לפתוח את האתר על השרת עצמו... אין לך את האפשרות לערוך את קוד המקור למשל.. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
קוד:
עכשיו לחלק החשוב, אם אתה הולך לפתוח חנות עם מערכת מוכנה, תודיע לי מה הכתובת, אני אשמח לקבל את מספרי כרטיסי האשראי של הלקוחות שלך... :\ |
![]() |
![]() |
# 20 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני לא מזלזל ! באתר רגיל זה אחלה וכי מומלץ למי שלא מעוניין להשקיע כסף, אבל כאשר אתה מסכן את הכסף של אנשים אחרים, זה חשוב מאוד להתרחק מקוד פתוח ! |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|