|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
אותי לדוגמא נשח כלב תאמתי לא רציתי להסגיר אותו וגם ההורים שלי לא בכל מקרה זאת היתה נשיחה קטנה אבל שהלכנו לבית חולים אמרו לנו שחייב להסגיר אותו כי הוא כלב אלים ולבדוק אם יש לו כלבת והכל בסוף לא היה לו ושיחרורו אותו ולא רציתי להסגיר אותו אבל מה לעשות בסוף יצאתי בשבלום זה מה שטוב!
|
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
ReDaN
אני מבין שאתה מכיר אותי כל כך טוב, שאתה פשוט יודע את זה. בולשיט! אם הייתי רואה, תעודה שהכלב מחוסן למה שאני יגיש תלונה שישלחו אותו להסגר מה אני בן אדם רשע (אתה לא צריך לענות על זה) אני הראתי לו תעודה, שהוא מחוסן מכלבת, נתתי לו את מספר הטלפון של הוטרינר, הוא חייב להגיד לו את האמת, ולמרות הכל הוא רק חיכה שיהיה לו פרטים עליי בשביל ללכת להתלונן. בבית חולים יכולים להגיד מה שהם רוצים, זה רק הנחיות שהם מקבלים. הראתי לו את כל התעודות שהוא ביקש וצריך, הוא לא היה צריך לעשות שום דבר. גם אותי מקסוואל נשך, בגלל שנתתי לו מכה עליו באמצע ריב בינו לבין כלב אחר (בלי לשים לב הוא נשך אותי..) ירד לי טיפה דם, התנפח המקום, מטבעו של נשיכת כלב, ואחרי יום יומיים הכל ירד, ויצאתי בשלום! LOL |
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ופשוט להגיד שהוא ברח ? |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
תראה, גם אני חשבתי על זה.
להגיד שהוא חדש, אני לא יכול. מכיוון שיש לו שבב, הם שמים אותו בהסגר מכיוון שהם רוצים אותו בפיקוח, שאם הכלב מת, אז הבנאדם שננשך צריך לעבור טיפולים, הקטע הוא שחשבתי אולי להביא אותו למשפחה ל10 ימים, ולאחר 10 ימים כבר לא יהיה טעם לקחת אותו להסגר, בכל אופן נקווה לטוב, אני יחכה לאחי ולאבא שלי ונראה מה לעשות ![]() |
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
קודם אחי אנחנו באמת מבינים אותך, אך אל תקלל ותסריח את הנושא עם כל הכבוד.
כמו שאמרו פה, תנסה לערער ולתבוע אותו חזרה על כל מה שאמרת. יש צדק בפיך, וזאת ממש התעללות מה שעובר שם.
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חראות של אנשים |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
זאת האמת, אנשים פשוט נוכלים.
זכותו המלאה להכניס אותו להסגר, אבל זה לא מוצדק, שלא נדבר על כך שהוא עשה את זה בדרך הכי מגעילה והכי עקיפה שיש. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
למה מי הוא ? |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
כלב שנושח צריך להיכנס להסגר
ואם הוא לא תוקפני הוא לא היה נושך אותו ולא היה הולך קרב נשיכות עם כלב אחר שהוא יחזור, שלח אותו לאילוף ולהבא, תדאג לשים לו סוגר על הפה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|