![]() |
# 11 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
זה תלוי בתלמיד,יש כאלה שיודעים טוב ויש כאלה שיודעים רגיל ויש כאלה שבכלל לא יודעים ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
כמובן שזה גם תלוי בתלמיד אבל אם המורה לא יתן לתמיד לגשת הוא לא יכול לגשת משום שהוא צריך לקבל ציון מגן....ולכן זה תלוי במורה
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר חדש
|
בהצלחה אחי.
אביחי. |
![]() |
![]() |
# 14 |
Permanently Banned
|
בע איזה כיף לך ניראה לי המורה מגישה אותי אם 70 גם מודל E בעע בגלל רבע אחד מזדיין שקיבלתי 40 [:
ואני לא יודע אם כמה היא מגישה אותי מחר כי לא דיברתי איתה כבר אממ חודשים? אבל ניראה לי אם 70 בגלל הציון שהפגזתי במתכונת... ( 90 ) .. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
מי שקובע זה המנהל+רכז אותו המקצוע. למשל השנה רצו להגיש אותנו(5 יחידות) לעשות טופס 005, בגלל שסימנו כבר לפני חודש את כל החומר של י'(ושל הטופס הזה), והמורה שלי מזה רצתה, וגם המנהלת רצתה, אבל רק הרכזת מתמטיקה לא הסכימה אז לא הגישו אותנו. המורה שלי למתמטיקה מזה מעוצבנת על הרכזת בגלל זה... אבל אני דיברתי על אנגלית, גם אצלנו בבצפר יש את ה 5 מועץ ו5 חצי מואץ, שמואץ עושים 005+006 השנה, וחצי מואץ עושים השנה 005. אבל אנגלית אצלנו בכיתה י' אף פעם לא עשו, וגם לב י'א,עושים אצלנו אנגלית ב י'ב.(לא יודע למה). |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
אני עושה, גם E (שוב.. הייתי חולה בדלקת גרון קיבלתי רק 87) עם מגן 95. את F (עם מגן 92) ואת G עם מגן 95.
# 17 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפשר לגשת למה שמתאים ...
אני כיתה י' ואני נגיש ל-05 במתמטיקה וגם ליחידה הראשונה בפיזיקה . אין קשר ... אנחנו מוכנים אז ניגשים ... (לא שידענו על זה עד לפני שבוע) |
![]() |
![]() |
# 18 |
נשמה של הפורום
|
בהצלחה לכולם, מקווה שהמורה יגיש אותי בסוף על 100. יהיה קל
![]()
# 19 |
חבר בקהילה
|
בהצלחה לכולם בבגרות מחר!!...
אני עושה מודל e ומגישים תי על 82...יחסית נחמד לציונים שלי השנה... ![]() והבגרות באמת ב13:00??.. |
![]() |
![]() |
# 20 |
נשמה של הפורום
|
הבגרות למודול E עד כמה שידוע לי ב 14:45.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|