|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא קשור לפה
אבל בכל זאת לתכנת מערכת גדולה וההארד דיסק נישרף (בשרת) ולא הספקתי לגבות תחלק הגדול במערכת |
![]() |
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש דבר שנקרא שמור שעושים כל איזה חצי שעה...
|
![]() |
![]() |
# 13 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
הועבר וכותרת שונתה
|
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
בעעעע...אצלי הדבר הכי הכי מעצבן...אחרי שכתבתי 4-5 עמודים בPHP...וכתבתי וכתבתי וכתבתי ועשיתי מערכים, ופונקציות ומה לא? ומה אני מגלה? ששמרתי את אחד הקבצים בשם של הקובץ הקודם שכתבתי ושמרתי מעליו (כלומר מחקתי את הקובץ הקודם) וכך-3 פעמיים
![]() |
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
לרוב יש לי גיבוים של הכל וכו'
אבל מערכת של שבועיים וחצי של 100% קוד PHP שלי שום CLASSים של אחרים שום דבר .. הייתי צריך לכתוב הכל מ-0.. אבל דר"כ אני לא מתעצבן מתיכנות... אני מוצא שגיאות וכו' בתוך שניות =\ |
![]() |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
אוו אה...
אני הרבה זמן בPHP ולכן היו כמה דברים מעצבים... רק שאני לא ממש זוכר מקרה ספציפי.. יש כמה סקריפטים שמביאים לי חלחלה כל פעם שאני צריך לערוך אותם ![]() |
![]() |
![]() |
# 17 |
תודה על תרומתך.
|
שחכתי מרכאות באיזה שורה באמצע הקוד וזה אפילו לא רשם שגיאה , פשוט הציג דף ריק, וזה היה דף עם 150 שורות!
אבל מצאתי את הבעיה מהר מאוד =] וגם קרה לי איזה קטע שערכתי במחשב קובץ והעלתי לשרת ואני מרענן את האתר ולא רואה שינוי, אז עשיתי מלא שינויים בקובץ לבדוק למה זה קורה, ואז בסוף אחרי חצי שעה אני קולט שמקום להעלות את הקובץ כל פעם אני מוריד אותו ובתוכנה הצד של השרת היה מסומן וזה תמיד הוריד =\ למזלי הקובץ בכל אותו הזמן היה פתוח במחשב, ככה שבעצם לא נגרם נזק אבל הלך לפח חצי שעה של זמן =]
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|