|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה מוסיף שירים לרשימת ההשמעה שלך (מומלץ ליצור תיקיה שממנה הiTunes יקח את השירים) ואתה מסנכרן! ![]() Last edited by עמרי שוסטר; 05-06-06 at 18:14.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() ובנוגע לקזינו.. אין לי גרוש על התחת כדי לבזבז שם חח אבל תודה על המידע ![]()
eLad Last edited by eLad; 05-06-06 at 17:12.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
הייתה בשיט כמה פעמים ותלוי... אני כאשר הייתי היו בנות ובנות יפות והאמן לי... השנה אני גם שט דרך מנו ספנות על הספינה : ג'סמין ( פעם ראושון על היסמין ) מקווה להנות.... ואממ כיף לך אחי |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
תתחדש, חח איך היה במג'יק? אני היתי לפני שנה היה כיף, 5 ארוחות ביום, קר מאוד =P
ובקשר ל "(בשבילכם חבר'ה בשפת העמחא - אין בנות על הסיפון)." אין דבר כזה אין, יש ועוד איך יש, פעם אחרונה שהיתי היה לפחות 150/200 ואני לא צוחק. זה לא ממש הרבה כי בספינה אחת יש 2 אלף איש אבל זה מספיק. Last edited by Boris; 05-06-06 at 17:25.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תחדש.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
תתחדש :|
# 7 |
חבר על
|
תתחדש (: גם לי יש נאנו שחור 2 ג'יגה :P
אחלה מכשיר..
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
הם חמודים מאוד
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
מגי'ק 1 זה בנזונה
![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
וואלה הייתי גם במגיקוואן... לפני 4-5 שנים.
אונייה סבבה, חדרים קטנים כמו בשואה. אני לא מגזים... 2 מיטות מבוגרים מיטת קומתיים אחת ומזוודה, זה מה שנכנס שמה. אבל היה נחמד לאלה, הייתי בקפריסין ובטורקיה, יש שמה בריכה באוניה גם... והדיוטיפריי שמה נורא יקר=\ לדעתי עשית טעות. אבל תתחדש אחי |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|