|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
לא לזה קראתי מחירי רצפה...
תשים לב טוב מה כתוב. www.MBGB.co.il/hostscoil באתר הזה ישנם מחירי רצפה מיוחדים לבאים מפורום הוסטס. בקשר לתגובתו של webite - אני מבין שכנראה יש לך חברה של עיצבו אתרים ואתה ממש מעוניין למכור לי אחסון, אבל לא ככה מוכרים לאנשים עיצוב וכדומה. ממש לא שכנעת אותי. חוץ מזה, רק פתחתי את החברה ואכן יש לי להחליף עיצוב כמובן כי המעצב שאני עובד איתו הוא אחד הטובים שיש... Last edited by דוד לוי; 09-06-06 at 14:52.. |
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
בהצלחה רק תשנו עיצוב
חברות אחסון לא מבינות שאסור להם להשתמש בעיצוב עם מלא תמונות - ככה האתר עולה לאט ואז אנשים אומרים "החברה איטית" ועד שהכל עולה יוצאים, אתם צריכים משהו פשוט עם קודים של CSS בלי הרבה תמונות. |
![]() |
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שיהיה בהצלחה
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
www.MBGB.co.il/hostscoil באתר הזה ישנם מחירי רצפה מיוחדים לבאים מפורום הוסטס. ובאתר הרגיל... זה מחירים ממש יקרים |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
בהצלחה.
לא הכי אהבתי את העיצוב.
# 17 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
200 MB ו-22 GB תעבורה ב-80 שקל לחודש זה לא יקר? |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר על
|
נכון
זה שהיום יש ילדים שרוצים ג'יגה בשקל אז עשיתי לכם לינק מיוחד עם מבצע לזמן מוגבל. אבל לאחר מכן אני לא נותן יותר מחירים כאלה, רק לקוחות שיבואו עכשיו במחיר כזה וישארו אז הם ימשיכו לקבל מחיר כזה. האתר הרגיל הכנתי מחירים שצריכים לפי דעתי להיות מחירים בכל חברת אחסון. חוץ מזה, אני לא מאפשר ריסיילרים כ"כ בקלות ועל כן הרווח שלי כאן הוא מלקוחות אחסון רגילים בלבד. בשרתים שבהם נותנים ריסיילר של 5 ג'יגה ב50 שקל השרתים קורסים אחת לשבוע לפחות. אצלנו, כאשר נגיע לגבול מסויים של לקוחות אחסון רגיל אני כבר אקנה מחשב נוסף שיפריד בין אפליקציות. אפילו אחסון רגיל זה לא טוב שיש יותר מדי.... אם אם אתה כ"כ רוצה לקנות אחסון מריסיילר שיש לו על אותו שרת עוד 50 ריסיילרים ו500 לקוחות ששואבים את כל משאבי השרת ומפילים את השרת אחת או שתיים לשבוע אז תהנה. אנו מציעים מחיר נכון לכאלה שרוצים לקנות אחסון בשרת שרובו ישמש רק עבורם, וכך הם יקבלו רוחב פס עצום. תשימו לב שהעיצוב של החברה שלנו שוקל קרוב ל1M, אפילו קצת יותר... תספרו כמה זמן לוקח לו להיטען אצלכם. |
![]() |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
אחלה מחירים לדעתי...מפרט השרת מעולה...שם מגניב...אהההם שיהיה לכם בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
בהצלחה דוד
![]() זוכר אותי ? ![]() - מושיק ברק.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|