הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 10-06-06, 15:44   # 11
s.o.s
חבר וותיק

מיני פרופיל

s.o.s לא מחובר  

אני קניתי היום ב99 שקל בכלל מיס עם היתחיבות לשנתיים במידה ואני מנתנתק מיס אז אני משלם 189 שקל וזהו
נרשמתי לאתר אחד שנותן איחסון חינמי
DEAD says:
והוא לא רצה לרשום אותי כי אני מלדבן
DEAD says:
אז נרשמתי לפרוקסי
איזה מלדבן
  Reply With Quote
ישן 10-06-06, 15:53   # 12
alex
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל alex

alex לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי DoOKaS
אלכס , עם כל הכבוד פה
אנחנו הפושעים ? מדינת ישראל פושעת פה במה שהיא עושה - מכירת הזכויות לצ'רלטון
בגלל שהם משלמים X כסף למדינה . אתה מבין ?
למה שאני יקנה ? אם בכל העולם זה חינם
ועכשיו גם החשיכו את ESPN אז ? WTF?
למה נראה לך שאנחנו נצא פרייארים ונשלם לחברה שדופקת אותנו .
גם אם אין ברירה - אני לא הולך לקנות תמונדיאל
ורק שתדע בגלל שלא היה להם קונים ב 400 הם הורידו

אני לא הולך לשלם לאיזה מליונר שקובע לי שאי אפשר לראות פה תמונדיאל
אני חושש שאתה הפשוע הוא, האדם המדובר שלם כסף לישראל, הממשל הוחלט כך וכך וזה מה שיש. אם בכול העולם בחינם אז תסע לכל העולם ותצפה בחינם, תאמין לי אם אותה הצעה הייתה מוגשת ליפן גם הם היו חותמים ומסכמים. בינתיים אף אחד לא הוריד במחיר, זה שהסכום הוא לא בדיוק 500 ש"ח זה משום שחברת הכבלים או הלווין משלמת עבורך חלק או "כאילו" משלמת. בכל מקרה הויכוח בנוגע למה חוקי הוא מיותר, כי ברור שברגע שאתם מחפשים דרכים לצפות במונידאל עברתם על חוק, ממשלת ישראל כמדומני לא עברה על שום חוק במכירת הזכוכיות שידור, אני מסכים שזה לא הצעד הכי חכם שיש , אפילו מעט אנוכי ולא הוגן כלפי האזרחים אבל לעשות אין מה...
  Reply With Quote
ישן 10-06-06, 15:57   # 13
Eye-Soft
Permanently Banned

מיני פרופיל

Eye-Soft לא מחובר  

למרות שאני לא אוהד כדורגל, אני תמיד נהנה לראות את המונדיאל ואת המשחקים של שוויץ (אני שווצרי... והשנה אני לא אוכל לראות אותם בגלל איזה עשיר מטומטם שרוצה לעשות כמה ג'ובות על חשבון האדם הקטן). הדבר המלוכלך בכל הסיפור זה שESPN משדרים את המשחק ואני משלם על ESPN והם סגרו אותו כדי שאני לא אוכל לראות ואצטרך לשלם. זה כאילו - אתה משלם על ערוץ, אבל הוא משדר משהו שאנחנו רוצים עליו עוד יותר כסף, כי הרי העובדה שאתה משלם לא מזיזה לנו את הביצה, רק הכסף מזיז...
  Reply With Quote
ישן 10-06-06, 16:01   # 14
FANATICS
חבר וותיק

מיני פרופיל

FANATICS לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
אני חושש שאתה הפשוע הוא, האדם המדובר שלם כסף לישראל, הממשל הוחלט כך וכך וזה מה שיש. אם בכול העולם בחינם אז תסע לכל העולם ותצפה בחינם, תאמין לי אם אותה הצעה הייתה מוגשת ליפן גם הם היו חותמים ומסכמים. בינתיים אף אחד לא הוריד במחיר, זה שהסכום הוא לא בדיוק 500 ש"ח זה משום שחברת הכבלים או הלווין משלמת עבורך חלק או "כאילו" משלמת. בכל מקרה הויכוח בנוגע למה חוקי הוא מיותר, כי ברור שברגע שאתם מחפשים דרכים לצפות במונידאל עברתם על חוק, ממשלת ישראל כמדומני לא עברה על שום חוק במכירת הזכוכיות שידור, אני מסכים שזה לא הצעד הכי חכם שיש , אפילו מעט אנוכי ולא הוגן כלפי האזרחים אבל לעשות אין מה...
נו ברור שהוא שילם , הבעיה שהמדינה ישר קפצה על ההצעה שתעלה להם עוד כמה מליונים לכסף .
זה פשוט טעות - המדינה אשר אמורה להסתכל על העם [דמוקרטית לא ? ] ולא לעשות כל מה שבראש שלהם - עושה את זה ופשוט מתמסחרת
ישן 10-06-06, 16:06   # 15
VajDa
חבר וותיק

מיני פרופיל

VajDa לא מחובר  

אממ, אלכס, אתה מדבר שטויות, ולא קצת..

כאשר אתה מתחייב לחברת לוויין\כבלים ומשלם להם כסף אתה לקוח שלהם.
ויש לך אפשרות לקנות חבליות, ויש כאלו שקנו חבילת ספורט כמוני שבאים איתה ערוץ 5+ ערוצי אקסטרים וESPN ועוד ערוצי ספורט מחו"ל.
עכשיו, כאשר אני משלם לחבילה מסויימת, וכמה מהערוצים שלה משדרים מונדיאל, זאת זכותי המלאה לראות את הערוצים אשר שילמתי אליהם.
וכאשר יס מחשיכים את הערוצים הם מפרים את החוזה שלי עמם.

מה שכן, אין לי ואין לאבא שלי זמן להתעסק בזה, אנחנו בסך הכל רוצים לראות מונדיאל, ולכן אנחנו משלמים.

אבל, מי שרואה טלוויזיה באינטרנט זה זכותו וזה חוקי.
  Reply With Quote
ישן 10-06-06, 16:24   # 16
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי DoOKaS
נו ברור שהוא שילם , הבעיה שהמדינה ישר קפצה על ההצעה שתעלה להם עוד כמה מליונים לכסף .
זה פשוט טעות - המדינה אשר אמורה להסתכל על העם [דמוקרטית לא ? ] ולא לעשות כל מה שבראש שלהם - עושה את זה ופשוט מתמסחרת
מתמסחרת? מה אתה מדבר, הכסף שצ'רלטון משלמת לא נכנס לכיס של אולמרט אלא נכנס לקופת המדינה ובסוף של דבר חוסך להורים שלך תשלום מיסים (כבר בספטמבר צפוי לרדת המע"מ באחוז שלם)
ישן 10-06-06, 16:35   # 17
yNaxon
אקס מנהל

yNaxon's Avatar

מיני פרופיל

yNaxon לא מחובר  

הקיצר,אפשר לסכם שלמטבע שני צדדים.
אני חושב כמו אלקס,לא בעד הרעיון שזה עולה כסף,אבל ההשקעה הזו חוסכת באמת חוסכת מיסים.
אבל לראות בדרכים לא חוקיות? אני מעדיף לשלם.
ישן 10-06-06, 16:43   # 18
Jarhead
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Jarhead לא מחובר  

הבעייה היא לא צ'רלטון ולא הממשלה הבעייה אצלנו היא לא אחרת אלה חברות הכבלים שעושקים אותנו עוד ועוד ופשוט מתמרנים אותנו לטובתם.
כאשר אתה בא להצטרף אתה מקבל את מיטב החבילות ולאחר מכן התקופת ניסיון כביכול מסתיימת וכדי לקבל חבילת כדורגל חבילת סרטים וכל שאר החבילות עלייך להוסיף עוד ועוד כסף.
תמיד אתה משלם עוד ועוד אבל מה אתה מקבל בתמורה לכך? יריקה בפרצוף. חברות הכבלים במקום לרכוש את הזיכיון או לספק לנו אלטרנטיבה בחרו בדרך הקלה והיא לקחת עוד כסף מאיתנו ומונעת מאיתנו לצפות בערוצים שכבר שילמנו עליהם באמצעות החשכת המסך.
  Reply With Quote
ישן 10-06-06, 16:46   # 19
Alm
מנהל ראשי בדימוס

מיני פרופיל

Alm לא מחובר  

כרטיס למשחק כדורגל בארץ עולה בד"כ 80 ש"ח...
עכשיו תחשוב, המשחק משודר לרוב בחינם או ב-11 שקל בערוצי הכדורגלי בתשלום, למה אנשים מתלוננים לשלם או שלא משלמים בכלל אם הם יכולים להשיג את זה בחצי מחיר?

הסיבה פשוטה - במגרש זה הרבה יותר שונה, זה הבדל של שתי עולמות שונים! זה אווירה זה הרבה דברים שמשפיעים.
  Reply With Quote
ישן 10-06-06, 17:10   # 20
sport
חבר וותיק

מיני פרופיל

sport לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
לכל אהודי הכדוררגל למינהם, שצועקים שעלות המונידאל עולה מאות שקלים, מבדיקה קטנה שערכתי מתברר שעלות כרטיס למונידאל יכולה להגיע עד ל40 אלף יורו, לא כולל הכרטיס טיסה ולינה וכל שאר הסידורים למינהם. אז אני לא מבין, אם אתם כאלה אוהדי כדורגל למה לעזאזל אתם מתלוננים שעלות המשחק בטלוזיה עולה 189 ש"ח, במקום להודות על זה שאתם לא צריכים לשלם מחצית מהסכום שעולה כרטיס. אתם מתלוננים ומתחילים, כהרגלכם לפשוע ולחפש שיטות לא חוקיות כדי לצפות במשחקים...

קצת אבסורדי הייתי אומר
מה הקשר?

א. 40 אלף יורו זה לעשירים היושבים בתאים פרטיים ומקבלים מאכלים יוקרתיים . כרטיסים רגילים עולים בסביבות 200 יורו , כמובן שהמחיר תלוי במשחק ובמקום הישיבה.

ב. אין מה להשוות בכלל בין אלה שהולכים לראות את המשחקים לבין אלה שרואים בטלוויזיה.

ג. אם אתה קנית את שידורי המודיאל , זה אומר שכל עם ישראל יכולים לקנות גם כן? תהיה קצת מודע לסביבתך . 300 שקל זה הרבה מאוד כסף , לא כולם יכולים להרשות לעצמם להשקיע סכום כזה על המודיאל . אני יכול לומר לך שממש לא נעים לאלה שלא יכולים לראות את המודיאל בגלל זה.
חוץ מזה , כל מחיר נמוך מ300 שקל , הוא בגלל התחייבות לכבלים או לבנק לאומי .

בכל זאת , יש כאלה שבאמת מאבקם הוא חסר תכלית , הם נלחמים על הורדת מחירי המודיאל , במקום להלחם על דברים חשובים יותר .

לכן יש את המשפט המלגלג על אותם אנשים:
"קניתי פלסמה 42 אינץ' , ועכשיו איך אני ירכוש את המודיאל שהמחיר שלו כזה יקר?"
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום