|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
אני קניתי היום ב99 שקל בכלל מיס עם היתחיבות לשנתיים במידה ואני מנתנתק מיס אז אני משלם 189 שקל וזהו
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
למרות שאני לא אוהד כדורגל, אני תמיד נהנה לראות את המונדיאל ואת המשחקים של שוויץ (אני שווצרי... והשנה אני לא אוכל לראות אותם בגלל איזה עשיר מטומטם שרוצה לעשות כמה ג'ובות על חשבון האדם הקטן). הדבר המלוכלך בכל הסיפור זה שESPN משדרים את המשחק ואני משלם על ESPN והם סגרו אותו כדי שאני לא אוכל לראות ואצטרך לשלם. זה כאילו - אתה משלם על ערוץ, אבל הוא משדר משהו שאנחנו רוצים עליו עוד יותר כסף, כי הרי העובדה שאתה משלם לא מזיזה לנו את הביצה, רק הכסף מזיז...
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה פשוט טעות - המדינה אשר אמורה להסתכל על העם [דמוקרטית לא ? ] ולא לעשות כל מה שבראש שלהם - עושה את זה ופשוט מתמסחרת
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
אממ, אלכס, אתה מדבר שטויות, ולא קצת..
כאשר אתה מתחייב לחברת לוויין\כבלים ומשלם להם כסף אתה לקוח שלהם. ויש לך אפשרות לקנות חבליות, ויש כאלו שקנו חבילת ספורט כמוני שבאים איתה ערוץ 5+ ערוצי אקסטרים וESPN ועוד ערוצי ספורט מחו"ל. עכשיו, כאשר אני משלם לחבילה מסויימת, וכמה מהערוצים שלה משדרים מונדיאל, זאת זכותי המלאה לראות את הערוצים אשר שילמתי אליהם. וכאשר יס מחשיכים את הערוצים הם מפרים את החוזה שלי עמם. מה שכן, אין לי ואין לאבא שלי זמן להתעסק בזה, אנחנו בסך הכל רוצים לראות מונדיאל, ולכן אנחנו משלמים. אבל, מי שרואה טלוויזיה באינטרנט זה זכותו וזה חוקי. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() |
# 17 |
אקס מנהל
|
הקיצר,אפשר לסכם שלמטבע שני צדדים.
אני חושב כמו אלקס,לא בעד הרעיון שזה עולה כסף,אבל ההשקעה הזו חוסכת באמת חוסכת מיסים. אבל לראות בדרכים לא חוקיות? אני מעדיף לשלם. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
הבעייה היא לא צ'רלטון ולא הממשלה הבעייה אצלנו היא לא אחרת אלה חברות הכבלים שעושקים אותנו עוד ועוד ופשוט מתמרנים אותנו לטובתם.
כאשר אתה בא להצטרף אתה מקבל את מיטב החבילות ולאחר מכן התקופת ניסיון כביכול מסתיימת וכדי לקבל חבילת כדורגל חבילת סרטים וכל שאר החבילות עלייך להוסיף עוד ועוד כסף. תמיד אתה משלם עוד ועוד אבל מה אתה מקבל בתמורה לכך? יריקה בפרצוף. חברות הכבלים במקום לרכוש את הזיכיון או לספק לנו אלטרנטיבה בחרו בדרך הקלה והיא לקחת עוד כסף מאיתנו ומונעת מאיתנו לצפות בערוצים שכבר שילמנו עליהם באמצעות החשכת המסך. |
![]() |
![]() |
# 19 |
מנהל ראשי בדימוס
|
כרטיס למשחק כדורגל בארץ עולה בד"כ 80 ש"ח...
עכשיו תחשוב, המשחק משודר לרוב בחינם או ב-11 שקל בערוצי הכדורגלי בתשלום, למה אנשים מתלוננים לשלם או שלא משלמים בכלל אם הם יכולים להשיג את זה בחצי מחיר? הסיבה פשוטה - במגרש זה הרבה יותר שונה, זה הבדל של שתי עולמות שונים! זה אווירה זה הרבה דברים שמשפיעים. |
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
א. 40 אלף יורו זה לעשירים היושבים בתאים פרטיים ומקבלים מאכלים יוקרתיים . כרטיסים רגילים עולים בסביבות 200 יורו , כמובן שהמחיר תלוי במשחק ובמקום הישיבה. ב. אין מה להשוות בכלל בין אלה שהולכים לראות את המשחקים לבין אלה שרואים בטלוויזיה. ג. אם אתה קנית את שידורי המודיאל , זה אומר שכל עם ישראל יכולים לקנות גם כן? תהיה קצת מודע לסביבתך . 300 שקל זה הרבה מאוד כסף , לא כולם יכולים להרשות לעצמם להשקיע סכום כזה על המודיאל . אני יכול לומר לך שממש לא נעים לאלה שלא יכולים לראות את המודיאל בגלל זה. חוץ מזה , כל מחיר נמוך מ300 שקל , הוא בגלל התחייבות לכבלים או לבנק לאומי . בכל זאת , יש כאלה שבאמת מאבקם הוא חסר תכלית , הם נלחמים על הורדת מחירי המודיאל , במקום להלחם על דברים חשובים יותר . לכן יש את המשפט המלגלג על אותם אנשים: "קניתי פלסמה 42 אינץ' , ועכשיו איך אני ירכוש את המודיאל שהמחיר שלו כזה יקר?" |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|