![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
לא מבין את האנשים שכותבים שלא צריך לפרסם הודעה על העדרות של חצי יום, הוא מצא לנכון לפרסם את הודעת ההעדרות הזו.
בכל מקרה בהצלחה!. |
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
בכל מקרה, אני חושב שאפשר לנעול את האשכול כדי למנוע ספאם מיותר.
גם ככה הוא יהיה פה עוד שעה ורבע.
# 13 |
עסק רשום [?]
|
מצטער אם זה היה כה קריטי.
קמתי ב5:00(ב"ש) ב6:00 עליתי על אוטובוס לתחנת רכבת, 6:35 יצאתי עם רכבת לת"א. 8:05 הייתי בת"א, לקחתי מונית לבית השריון. 8:35 הייתי בבית השריון(הנהג לקח עוד איזה 3 אנשים והביא אותי אחרון אז לקח חצי שעה) מ9 עד 15:30 הייתי במבחנים עם הפסקה בין כל מבחן למבחן של 10 דק' בדיוק. מ15:30 עד 16:00 הייתי עם חבר באזריעלי. 16:10 עלינו על רכבת לב"ש. 17:45 היינו בתחנת רכבת בב"ש. 18:00 הידד !!! סופסוף אני בבית ![]() עכשיו פירוט קטן על המבחנים: - קודם מבחן של אנגלית, דיי קשה, לא מודול E, קשה יותר בהרבה. עכשיו אני לא זוכר את הסדר מרוב המבחנים שהיו כך שאני פשוט אציג את כולם: - מבחן הנחות, נותנים לך 3 או 4 הנחות כמו: * לקרפיונים יש קשקשים * כריזנטמות ריחניות * שום דבר לא יכול להיות ריחני ואם קשקשים בעת ובעונה אחת * לוויתן הוא לא ריחני ואין לו קשקשים ויש ארבע תשובות אז התשובה הנכונה היא: לוויתן הוא לא כריזנטמה ולא קרפיון.=\ (30 דק') - יש מבחן של הסטוריה ששואלים אותך מה זה "מפרץ החזירים"(מישהו יודע מה זה ?) ושואלים מי כתב את הסיפור "אנה קרנינה"(עניתי נכון שזה לב טולסטוי). (25 דק' נראה לי) - יש מבחן של דברים זהים למשל יש לך: יש מסוג: כלנית_____כלנית עומר_____אומר ויש מסוג: XOOXOOXX_____XOOXXOXX XOXOX_____XOXOX שאתה צריך לסמן V אם הם זהים בדיוק ו "-" אם הם לא זהים ויש לך 4 דק' כדי לפתור 100 כאלה אם אני לא טועה. - יש מבחן שהוא קל אבל הוא ארוך מוות השאלה היא כזאת למשל: קח את המילה האחת-עשרה במשפט הזה, מצא בה אות שערכה הגאומטרי מתחלק בשלוש. (הערה תחשיבו את המילה "אחת-עשרה" כמילה אחת). או שבאותו מבחן שאלה כזאת: יש לך סדרת מספרים: 12134,66584,25115,9984 מיינו את המספרים לפי סכום איבריהם בסדר עולה(מהקטן לגדול), קחו את השני והאחרון וחברו אותם. (נותנים 20 דק' אם אני לא טועה) - ומבחן אחרון זה היה 300 שאלות שבו נותנים לך שעה ויש שאלות עליך כמו: *האם היית יכול להיות מנהיג בקבוצה מסוימת ? *האם רצית פעם לברוח מהבית ? *האם אתה חושב על מין הרבה ? ו300 שאלות כאלה.. =\ זהו לפי מה שאני זוכר.. |
![]() |
![]() |
# 14 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה ענית ששאלו אותך אם אתה חושב הרבה על מין חחח :O
סתם.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|