|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
גם אין לי איך להגיע כרגע לחווה אני איש קשר מלא, מבחינתם אני כמו בעל הארון. השארנו הודעה לרן הוא לא חזר אלינו עדיין, ואין מה לעשות באלגן בחווה במילא אין שם אף אחד חוץ מהסטודנט המתלווה הזה שאין לו מה לעשות
![]() |
# 13 | |
|
ציטוט:
אני לא יכול לאיים להתנתק כי אני לא בעל הארון, אומנם מבחינת 012 יש לי איש קשר מלא ואני מוגדר כאחד מהבעלים, אבל את זה רק אסף יכול להגיד. ביקשתי לדבר עם אחראי אבל שגיא אומר שאין עם מי לדבר מעליו.
![]() |
# 14 |
Permanently Banned
|
החוצפה בשיאה,מזה,אפילו לא מוכיחים?אני אישית הייתי טובע אותם על הוצאת דיבה והפסקת שירות ששולם.
|
![]() |
![]() |
# 15 |
אחראי פורום
|
חחח ידוע...קרה לי פעם...
שמתי את רדיו נטו עידן המזרח עלי, היו עליהם מלא התקפות ש"פגעו בקווי 012". הם חסמו אותי ל4 שעות... מבלי להודיע לי בכלל! לידע כללי - רוב הפעמים לאחר 4 שעות לא מורידים חסימה אלא אחרי 24 שעות (מכיר עוד 3 אנשים שנחסמו אי פעם ולאף אחד מהם לא הורידו אחרי 4 שעות). אישית? אני החלפתי איפי כי גם אחרי 24 שעות לא עזר...וגם ככה עוד 2 מחברי שאני מכיר...האחרון פשוט אחרי 24 שעות הסתדר לו. המשך יום נעים ומקווה לטוב בשבילך. נ.ב אמרו לי פעם שבחוות אחרות עם כאלו התקפות היו רוצים שתעזוב את החווה - לא בטוח בזה...מישהו פעם אמר לי על זה משהו.
אתר העסק ושירותיו: אחסון אתרים מקצועיים, שרת רדיו איכותי וגם ריסלר שרתי משחק מהיר. אי-מייל: admin at freshserv.net. Last edited by FreshServ.Net; 16-06-06 at 19:11.. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
|
ציטוט:
![]() |
# 17 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אני מניח שזה נכון והיו התקפות על שנינו, אחרי הכל, לא סתם הם חוסמים...מה הטעם שלהם לחסות פעם ב שרת מסויים? זה קו המחשבה שלי. לפי דעתי - צריכים לספוג את ההתקפות לפחות לחצי שעה ולהודיע מראש. (אגב, אחרי 4 שעות אומרים לך שיש התקפות וחוסמים ל24 שעות...בולשיט כי אני בדקתי בדרך מסויימת ואחרי 3 שעות לא היו התקפות). אגב, נסה להתחבר לשרת שלך דרך שרת אחר מ012...לפי מה שהבנתי מבחינת הרשת מביפנים הוא לא חסום אלא רק חיצונית.
![]() |
# 18 | |
|
ציטוט:
העניין הוא שאתה הפעלת רדיו של מזרחית וזה היה ידוע שעמי מזרחי או מישהו יתקוף אותו בסופו של דבר, השרת שלי רץ 112 יום, לא הוספנו אתרים חדשים, לא שינינו שום דבר ולא יכול להיות מצב שיתקיפו אתרים אצלינו. אנחנו מאחסנים אתרים של עסקים בדר"כ ופרטיים.
![]() |
# 19 |
|
טוב אחרי 5 טלפונים, איומים וכו'..
הם פתחו את השרת אחרי שעה של חסימה וביום ראשון לי ולאסף יש פגישה עם רן. תודה לכולם, ושיהיה לכם אחלה ערב. דר"א מוסר השכל - אל תוותרו.
![]() Last edited by yaiRy; 16-06-06 at 19:38.. |
![]() |
![]() |
# 20 |
תודה על תרומתך.
|
מועבר לפורום המתאים.
טוב שהצלחת להתסדר עם השרת..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|