![]() |
# 11 | ||
אחראי פורום
|
ציטוט:
ציטוט:
המשך יום נעים ושבוע טוב.
# 12 |
Permanently Banned
|
גם לי היה דבר כזה..
עד שהוא מצלם לך את הקבלה תעלה לו |
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא לוקחים על זה עמלה ... |
|
![]() |
# 14 |
חבר פורום
|
אוקיי תודה רבה לכולם
ולגבי ההודעה של המנהל כאן....אתה ממש עזרתלי! אני פשוט לא רוצה שאנשים כאן יעשו על הביקורת שלו חגיגה כדי לעלות את המונה הודעות ותוך כדי כך הם סתם מעלים שמועות לאוויר ופוגעים בשם של החברה שלי.. ולגבי עומר-אני מבקש תנעלו את הנושא כי עומר כבר לא שותף שלי ולכן הנושא לא רלוונטי... (האשכול שמתחתי עם הביקורת הרעה) תודה רבה גיא מאור וכל שאר המגיבים...(ורותם ![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
כמו שאמרתי בתגובה הראשונה באשכול, אל תתיחס תן לו מקסימום עוד שלושה ימים בכדי לצלם/לשלם לך את הסכום שדרשת.
עמרי שלו, Wise-Serv.Net. |
![]() |
# 16 | ||
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
הפעם היחידה שהפקדתי כסף זה היה לחשבון של דניאל. מעבר לזה הפקדתי לחשבון שלי, ועל זה מן הסתם לא לוקחים עמלה. ציטוט:
# 17 |
חבר מתקדם
|
הולכים לבנק ואומרים שאתה דוד קרוב של זה שאתה רוצה להפקיד לו והוא גר רחוק.. וזהו .. בלי שם עמלה..
|
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
בבקשה נוף.
![]() אני חושב שאתה הבנת את העניין ושיכולים לנעול את הנושא. בוקר טוב. רותם .Com
Permanently Banned
|
צריך להעמידו לדין .. נו באמת מה כבר אתה יכול לעשות עכשיו ? תסגור לו את הריסיילר ..
|
![]() |
# 20 |
חבר על
|
זה ברור שהוא לא שילם ועל כן אפילו תחסום אותו במסנג'ר ובאייסיקיו וטוב שהודעת עליו כי ככה לא נאמין למילה שלו בפורום.
חוץ מזה, אני ממליץ על השיטה שאני עובד בה - תשלום מראש. לקוח רציני שמתכוון לשלם לא יעשה בעיות לשלם מראש ולחכות יום כי הוא יודע שהוא משלם. לקוח שממש לא בא לו לשלם ינסה לגרור אותך כמה שיותר. בא אלי אחד שרצה לבדוק את האיכות של הרדיו ולשלם למחרת... אפילו לא צריך לחשוב פעמיים... |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|