|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
כל הכבוד!
רק חבל שככה אתה לא מתנהג כלפי אלה שנראים לך פראיירים
חסום
|
ציטוט:
שבת שלום ותודה לכולם. |
|
![]() |
# 13 |
חבר על
|
עוד פעם אתה?
למה אתה חושב שאבי יצטרך לדפוק אותך בשביל סכום כזה מעפן? אבי עשה טובה ותחזיר לו את ה500 שקל האלה, זה קטן עליך. העיקר שיפסיק להגיב שטויות. צריך לעשות רשימת "מבוטלים" - כאלה שאסור למכור להם עיצוב / אחסון / רדיו / ריסיילר יש אנשים שפשוט קולטים אצלם שאסור למכור להם אפילו מסטיק כי הם יחפשו להתלונן. ב"ה אין הרבה כאלה. פשוט מצחיק אותי לשמוע שאבי יחפש לתחמן בשביל 500 שקל חחחחחחחחח אחרי שפגשתי אותו ושילמתי כמה ששילמתי על השרת, ראיתי שיש עליו איזה 4 פלאפונים שתמיד זמינים. אין סיכוי להגיע למצב שבו הוא לא זמין! |
![]() |
# 14 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב לדעת
רק מעניין שבדיוק אחרי הבקורות הרעות פתאום באו בקורות טובות =\ משהו פה פישי בהצלחה בכל זאת נועם, Direct-Host.Net |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
אבי בן אדם זהבבבבבבבבבבבבבב
אבל יותר מידי ! לא שזה רע זה מעולה הוא נותן תנשמה הוא יוסי ו ... ועדי יא מותק עכשיו אתה יודע מי אני ? :O אני אוהב להציק לך :P |
![]() |
# 16 |
אחראי פורום
|
תודה על התגובות, שמח שאתם רואים כמה הוא אדם טוב...
לזה שרשם שמשהו פישי - חח תחשוב מה שתרצה, אני רשמתי ביקורת כי רציתי. זה שרצה לברר שרתים - איתי או עם אבי? דוד - חח יש לו הרבה... לזה שאמר הביקורת השניה - מצטער אבל שלי היא הראשונה ![]()
חסום
|
ציטוט:
![]() תודה רבה לכולם ושבת שלום ![]() |
|
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
תודה גיא ותודה לכל השאר,וצחי או מה שמך שם,למה אתה חייב לרשום תתגובות שלך באשכול הזה?לזה יש אשכול שאתה פתחת בעצמך לא?..גיא שמח שאתה מרוצה,אבי באמת בנאדם זהב.
שיהיה לכולם שבת שלום דני. |
![]() |
# 20 |
חבר על
|
גם אני ממליץ עליו הוא אפילו לי מכיר אותי וישר הציע לי עזרה!.
בהצלחה לך ולעסקך!. בברכה, אופיר אדי!!!!!. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|