|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
החיים שלי לא שווים יותר מהחיים של חברי יחידת החילוץ. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
טוב או שהעערכה העצמית שלך נמוכה או שאתה יותר מדי אופטימי בחיים שלך וחושב שהחיים הם וורודים.
אני את הדעה שלך כבר שמעתי אבל תבין שככה אי אפשר לחיות והשאלה אם לחלץ אותך או לא לא ביידיך ואני יגיד שוב אתה אזרח מדינת ישראל והמדינה מחוייבת לעשות הכל למענך. ועומרי אתה יודע שאין לי שום דבר נגדך אבל יש מצב שבו צריך להתפכח ואני כמוך לא שונא ערבים אבל המציאות היא לא כמו שאתה חושב. |
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
אין לי שנאה כלפי אף אחד, אני כן חושב שלכל אדם יש את הזכות להגן על עצמו! מי שמבצע פשעים צריך להענש, אבל לא על חשבון חיי חפים מפשע.
|
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
חח למה לא לעשות השוואה לנאצים ?
יש הבדל ? אם כן תסבירו ... לנאצים פשוט היה יכולת .. תן לערבים את היכולת של היטלר ואנחנו נתחנן להיות סבונים ולא דברים הרבה יותר גרועים . אתה פשוט לא יכולים לתאר את השנאה שלהם ... |
![]() |
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הנאצים לא רק הרגו, הם לקחו את הכבוד! זה משהו שאי אפשר להסביר, אבל סמוך עלי שזה איום. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הנאצים לא התעללו ביהודים? אתה יודע מה עבר על היהודים בגטאות, במחנות ההשמדה? שמעת במקרה על ד"ר מנגלה? http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%...92%D7%9C%D7%94 |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
Permanently Banned
|
מסכנת את שלום החטוף.
הערבים לא מעניין אותי מהם,דוד שלי נמצא שם. |
![]() |
![]() |
# 18 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
זה גם אחד הדברים שמרעיל את כל חברי היחידות הקרביות - תמיד אתה בטוח שאם קורה לך משהו, יביאו אותך הבייתה. נכון, רון ארד זו לא דוגמא כ"כ טובה לזה, אבל אתה לא יכול להגיד שצהל לא מנסה.
![]() |
# 19 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
לעומת זאת, הדבר הזה בהחלט מרעיל את אנשי היחידות, אתה יודע שאתה לא לבד ושאם אתה תלקח יעשו הכל בשבילך ! |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אין ספק שצריך להיכנס לשם ולהציל או לפחות לנסות ולהציל את החטופים.
אני אישית מתגייס בעוד מספר חודשים לא רב ואני יודע שכמו שאני אסכים להקריב את עצמי למען מטרות נעלות כמו אלה כך אני גם אצפה מחברי ליחידה וצבא בכלל שיחשבו אותו דבר ויבואו להציל אותי במידה ואני אחטף או אפול בשבי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|