|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
מצטער לשמוע, יש לי 3 תומכים על כולם אני סומך בעינים עצומות, יש את אבי שהוא חבר ממש טוב שלי, יש את עומר שהיה גם בעבר תומך, ויש את מרטין בחור זהב! עליו אני בכלל סומך בעינים עצומות.
|
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
מצטער לשמוע.
אך אם תפתח לו תיק במשטרה - לך בעצמך יפתחו תיק במשטרה, ויש מצב גדול שתשב בכלא. החברה שלך בכלל לא חוקית ואין מצב שתתבע אותו. ד"א תעבוד טיפה על שגיאות הכתיב שלך... ![]()
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
על העלמות מס' (שזה בעצם מה שעושים כאן החברות הלא רשומות) לא יושבים בכלא כ"כ מהר...האחוזים ממש קטנים כי כאן זה פחות מ4 ספרות...לא מסתכלים עליך בכלל..נותנים לך קנס מסויים אני מניח שזה כל מה שהרווחת + ריבית או משהו בסגנון....וזהו....אולי תיק וגם זה אני בכלל לא בטוח...בכל זאת..כלא?..הגזמת. |
|
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
ממש עצוב שזה קרה =[
מקווה שהכל יסתדר לך, בהצלחה. |
![]() |
# 17 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
בושה גועל נפש את התיק במשטרה לא הייתי נכנס לבלגן הזה אבל איך שבא לך גועל נפש באמת שותף?
מתאורר / יצא בחוץ
|
חבל לשמוע..
|
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
חבל לשמוע, אני מקווה שהעניין יסודר בקרוב ואני מציע לך לא לפתוח לבאנדם תיק במשטרה דבר כזה יכול לגמור באנדם זה פשוט היה חור שחור לכל החיים אז אל תדפוק לו את החיים בפעם הבאה תנסה למצוא אנשים אמינים.
עסק רשום
|
פששש.
איזה אנשים יש.. ממש בושה =\ אני עצוב לשמוע דבר כזה... בכל זאת שיהיה לך הרבה הצלחה בהמשך:\ |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|