|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מנהל ראשי בדימוס
|
זה ברור שרני יהיה עם תמרה... =\
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר על
|
ציטוט:
יש כאלה שחושבים אחרת... אוליי הוא יסלח לה??? |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אין מצב.
|
![]() |
![]() |
# 14 |
אחראי פורום
|
ראיתי, אחלה פרק, אבל זה בו נגיד לא משהו לעומת מה שיהיה מחר...
![]() ממ נראה לי - כולם חושבים שרני יהיה עם תמרה....זה מה שאמור להיות אבל אם הכותבים ינסו שהסדרה תהיה לא "צפויה" ומעניינת יותר הוא יהיה עם מישהי אחרת ובסוף בסוף יהיה עם תמרה...אחרי הכל צריך HAPPY END לא? המשך יום נעים.
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר על
|
ציטוט:
היא בת 14 וגם אני עוד 3 ימים... אני יביא תמונה שלה בהמשך... |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
ראיתי, פרק נחמד.
רני ילך לבכות לתמרה, והם יתנשקו, שירי נדפקה ואז תנקום בתמרה ורני. משהו בסגנון הזה יקרה בטוח. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
לדעתי זה היה צפוי ביותר שזה יקרה.. אחח איזה סדרה חסרת מקצועיות
|
![]() |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
אשכול מאוד מבדר אין על מה להתווכח.
אוקיי כמה תגובות: דן- כל הכבוד על התגובה...שם לי חיוך על הפנים. אלמוג- נחמד לראות אצלך גם את הצד שרואה "השיר שלנו" ועוד מביע עליו דעה ![]() עומרי- (רק כדי לעצבן את פיני), למה לשאול? אין אחנתום מעיד על אישתו. (אבל לא תקף על פיני, ראה תגובה מספר 10) ועכשיו פיני- תגובה לכותרת- כל מי שאין לו חיים\רוצים לרדת על הסדרה אז רואים אותה (80%)( אין להם דבר אחר לעשות\בצחוק אל תקחו ללב) תגובה לתגובה מספר 5- אם אתה חושב שרונה לי שחקנית טובה, אני מאוד מציע לך לראות סדרות אמיתיות או תיאטרון- ראה ערך: נמלטים, גברתי הנשיא. תגובה לתגובה מספר 12- אל תהיה מגוחך, יוצרי הסדרה לא עד כדי כך יצירתיים. ... עכשיו בקשר לפרק לא ראיתי אני היום בבית עם הוט...אבל באיזה פרק אחד היה דבר אחד מוצלח: הפריק עם המילים המוזרות: " עכשיו אני גם תתרן? אלוהים מה עוד תעשה לי? מנוי להוט??". לפי דעתי הדבר הכי מוצלח שלהם. (אני רואה בד"כ ב-11...) |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
אני לא הייתי מתנגד לראות אותם עוד פעם
![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|