|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
Permanently Banned
|
אולי אתה מציק לו.
ואם זה באמת ככה יש לו רשות לתת לך מענה רק בטלפון. |
![]() |
# 12 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני בקושי שולח לו הודעות , רק שמשהו לא בסדר אני שולח לו הודעה אחת ובדרך כלל הוא לא עונה לה . וגם אם אני מציק , הוא חייב לענות להודעות שלי , אני שילמתי כסף יפה ואני לא מקבל תמורה . ושרות טלפוני אין לי בעיה שיתנו לי , ההפך יהיה לי יותר לסדר עניינים דרך הטלפון . ובזמן האחרון אני רואה פה מגמה של חברות שחושבות שהם"עושות טובה ללקוח" . שאני מתקשר ל012 אני יכול להציק להם עד מחר , זה זכותי , כל עוד אני לא מטריד בצורה של אלימות אני יכול לבקש מהם מה שאני רוצה ולנדנד להם עד שאני מקבל מה שאני רוצה . ותדעו לכם , שאתם לא עושים לאף אחד טובה, וברגע שמישהו שילם לכם זה לא משחק ילדים , זה לא מונפול או שאתם נותנים שרות , או שאתם תחזירו את הכסף . באמת שאין לי כבר כוח כל פעם שאני רוכש ממישהו פה משהו אני נופל , כנראה אני לא לומד .
Last edited by Slash; 12-07-06 at 18:09.. |
|
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
ממש מצטער. לא התכוונתי שזה מה שאתה עושה.
חס וחלילה רק אמרתי שזאת אפשרות. בכל מקרה הוא חייב לתת לך מענה טלפוני לא משנה מה. |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
תודה לאבי התומך שפנה אליי , בן אדם רציני
Last edited by Slash; 12-07-06 at 19:35.. |
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ועוד מעט תהיה תמיכה רק דרך צ'אט . |
|
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה לא רוצה לתת שירות דרכם תעלים אותם .
# 17 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וזה לא ציינתה אחרת אני מבין שזה לתמיכה . ואני לא צריך לפנות אליכם כל פעם שיש בעיה, אני מצפה שאתם תדעו לנטר אותה ולטפל בה .
# 19 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
(וכן יש לקוחות שיכולים להעיד על זה שזה נכון) . |
|
![]() |
# 20 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
קשה לענות ? , זה לא שאתה לא על המחשב ,אתה כן ואתה מחובר . ובכל מקרה הייתי מציע לך לסיים פה את הנושא , השרת פועל ולא כדי להסלים את הנושא , כי רק אתה תפסיד מזה . אז בוא נגיד שנגמר הנושא .
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|