הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
07-07-06, 21:16 | # 11 |
הוסטסניון
|
אחי הם באו בטענה שאחד מהגן שקרא לאחד מהם הומו....
ואם אנחנו עושים רעשים אז מביאים פיקוח עירוני מקסימום.... |
07-07-06, 22:59 | # 12 |
מנהל ראשי בדימוס
|
בטח שמותר להם לעשות את זה, זה נקרא שוטטות... =\
|
07-07-06, 23:28 | # 13 |
תודה על תרומתך.
|
גם לי זה קרה כמה פעמים... ואמרו לי שזה חוקי מה שהם עושים.
|
08-07-06, 00:18 | # 14 |
חבר על
|
גרוע מכך המרדפים שהם עושים על הטרקטורונים
מסכנים את הילדים ומסכנים את התנועה .
08-07-06, 02:25 | # 15 |
נשמה של הפורום
|
פתטי פתטי אבל קיבלתי דו"ח בסך 350 שקל על משהו בסיגנון. מאז למדתי לקח לא להסתובב עם תעדות זהות, שאני אוציא רשיון אני אתחיל להסתוב איתה שוב...
08-07-06, 03:15 | # 16 |
חבר מתקדם
|
מדינה דפוקה.
חבר שלי ועוד כמה ילדים קילו פעם דו"ח של 300 ומש'ו שקל על "התפרעות" לאחר 11 בלילה. כל מה שהם עשו זה לשבת בגינה ציבורית ולדבר בשקט. |
08-07-06, 08:52 | # 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כבר כמה פעמיים שאני לא עוצר להם שהם מבקשים והם לא רודפים אחרי.. גם לפי החוק אסור להם, אם אתה עושה תאונה בגלל שהם רודפים אחריך זה הם אשמים לכן רק שוטרים מטומטים\טירונים ירדפו אחריך.. |
|
08-07-06, 09:54 | # 18 |
הוסטסניון
|
כן נכון תמיד עושים לנו את זה, בעיקר שאנחנו מסתובבים ברעננה = עיר של מלשינים, אי אפשר לצאת שם...
שטויות אבל, אח"כ אנחנו חוזרים ולא שמים עליהם.
08-07-06, 10:08 | # 19 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
נפלת על שוטרים פרארים. פעם הבאה תיזהר שזה לא יגמר במכות. אני הבאתי לפה תמונות שמתעדות בידיוק כמה כח יש למשטרה... |
|
08-07-06, 10:11 | # 20 |
חבר על
|
זה כבר הרגל ביבנה,
יש לנו שלוש נידות שמסתובבות קבוע משעה 12 ונותנות דוחות מזהירים וכו.. והם לא מבינים שאין לנו כלום בעיר אז אנחנו יוצאים לרחובות זה פשוט מעצבן חח אבל לפעמים כיף בורחים למשטרות אצלכם עוד זה בסדר הם יוצאים לנו מאחורי השיחים זה מסוכן כי יכולים לחתוף התקף לב :\ ובנוגע לטרקטורונים, יש לנו דיונות ודברים מטורפים שעושים בעיר כול שישי יש פול מרדפיף שהם תופסים את הנהגים הם מרביצים להם גם זה ממש ממש חוצפה תנו להם להנות בדיונות
|