![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
דתי.
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אבא שלי דתי אבל עוד לפני שהוא חזר בתשובה הינו מסורתיים.. עושים חגים שומרים כשרות ודברים כאלה.. אבל גם שאבא שלי חזר בתשובה רק הוא דתי.. הוא לא מכריח אף אחד, לא כופה ..! |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
# 14 |
תרם רבות להוסטס
|
דתי.
מתפלל כמעט הכל, מנסה להניח כל יום תפילין.. שומר כשרות, שומר שבת חגים וכו' (כמו כל דתי) |
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
כופר רציני אני
נוסע בשבת,עושה על האש בשבת אוכל מה שבא לי אבל לא בהפגנתיות לא תראו אותי עושה חזיר על האש ביום שבת מול 100 שערים כל אחד יקיים ת'אורח חיים שלו בפרטי |
![]() |
![]() |
# 16 |
Permanently Banned
|
אין חילוני ממני. גרתי מחצית חיי בחו"ל, אני אוכל חזיר עם חלב... מעולם לא שמרתי כשרות, לא שומר שבת, לא חוגג 90% מהחגים בצורה דתית. הדבר המקסימלי שאני עושה זה סדר פסח.
אבל כמו שאמרו לפני, אני לא הולך ב100 שערים ואוכל להם חזיר מול הפנים או הולך שם בלי חולצה (כי אני לא רוצה שיהיה עלי תחתון מלא בחרא...). |
![]() |
![]() |
# 17 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
זה אחד הדברים היותר יפים בתור עם אני מאמין שזה מאחד אותנו ואין כמו האווירה פה שיש חג זה פשוט מדהים ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא שומר כשרות
לא שומר שבת צם בכיפור לא אוכל חמץ בפסח (אבל כן איזה שרימפסים) לא הולך לבית ספר |
![]() |
![]() |
# 19 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
![]() מה יש לכם...? חחחחחחחח...
![]() |
# 20 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני מניח תפילין (מתפלל שחרית..) משתדל ללכת עם כיפה ![]() הולך לבית כנסת שישי שבת שחרית מנחה וערבית (כל התפילות ![]() שומר כשרות יום כפורים - צם ושומר.. חוגג חגים כהלכתם ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|