|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
מוות לערבים נמאסתם
|
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אני גר בנצרת עילית, שזה מעל נצרת, שמעתי את הפיצוצים, זה היה מפחיד.
שימשיכו להפציץ את עצמם. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
חיזבאללה מנסים לפוצץ את בסיס חיל האויר ששמו לא משנה כרגע...
אבל אתם באמת חושבים שאכפת להם 2 ערבים או 10 יהודים? הם יורים... היום בטבריה היו 3 אזעקות ברצץ ונחתו שתי קטיושקות אחת ליד מלון והשנייה לא זוכר בידיוק איפה אבל אישה נפצעה קל... בבניין שלי אנשים בהיסטריה לא יושנים בלילה למקרה שתפתיע אותנו האזעקה.... אבל ב"ה מהצהריים לא היה כלום ונקווה שיעבור לילה שקט.
# 4 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
![]() |
# 5 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
בלי שטויות ובטיח, בתקשורת כבר אמרו שכל ההתקפות בעמק יזרעאל הם מכוונות לבסיס ח"א רמת דוד (במילים אלה), זה לא סוד לא לנו ולא לחיזבאללה...הבסיס שם קיים כבר יותר מ60 שנה (לי בעצמי יש הסטוריה שם...גרתי שם.)....מי ששמע על הפגיעות בטבעון,רמת ישי וכו'..הכל מכוון לאותו מקום..כנ"ל גבעת אלה.....
נצרת עלית זה לא בטוח, כי זה יחסית רחוק ולא בכיוון....לדעתי בנצרת כיוונו לנצרת עלית שזה עיר...כנ"ל לעפולה. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
על בסיס חיל האוויר זה לא סוד זה פורסם בטלוויזיה... מבחינת המלון... היית פעם בטבריה? אתה יודע כמה מלונות יש פה?? מלון זה כללי מידיי זה כמו שאגיד "נפל על חנות" חסר חנויות?? לא עברתי על החוקים ידידי... אני אכנזי...אני לא עובר על החוקים.!
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
צור קשר.. תאמינו לי שעכשיו יהיו יותר מתנגדים להכי זבללה |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
נשמה של הפורום
|
אני ביקשתי מאלמוג שיחיל את החוקים האלו.
meshuga, זה ממש לא משנה לדעתי. אפשר למנות פה כמה וכמה אתרים חשובים באיזור הצפון שלא כדאי שתיפול שם פצצה, ועדיין..זה לא משנה אם הם כן 100 שנה, 10 שנה או שנפתחו אתמול, או אם החיזבאללה יודע או לא. בדיוק כמו שביקשו ומבקשים מכלי התקשורת לא לפרסם ולא לצלם כמה שיותר (ז"א, כמה שפחות לעשות את זה), אז אני מניח שזה אמור לחול על המקום הזה גם, למרות שאני יודע שהסיכויים שה"חזיבאללה קוראים בהוסטס".
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
הם לא ניסו לפגוע בערבים, להפך !
הם שולחים לאיזורי עמק יזרעאל כי יש להם מטרה אחת, וזה בסיס "רמת דוד". אני אישית גר בנצרת עילית וספגתי המון קטיושות, וכל ההרים והמושבים שבאיזור ספגו. יהיה בסדר בע''ה-לא להתייאש ! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|