|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
Permanently Banned
|
את האמת נריה הוא דיי צודק.
אתה צריך ליצור קהילה מסויימת קודם ורק אחרי זה לפרסם. אני לא מעוניין יותאר להציע לך פרסום כי זה לא אפקטיבי בשבילך.. אולי אחד שניים ילחצו. הנושא שלך לא כ"כ מעניין חילוניים. |
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
תראה....
מי אמר שאני מפרסם עכשיו שהאתר שלי לא נפתח אני מבקש לדעת הצעות שעוד שבוע שבועיים שהאתר יפתח יתפתח אז בבקשה אל תיכנסו לעניינים שלי כי זה לא משנה לכם |
![]() |
![]() |
# 13 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
www.prasms.com
ויש עוד אתר.
# 14 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
אתה מחפש לפרסם במקומות בלי הגיון בכלל ![]() תפנים. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
מה אטום???? מי ביקש ממך תגובה בכלל??
אני מבקש שלא יתערב כי הוא לא יודע מתי אני הולך לפרסם את האתר מי אמר? אולי אני מבקש מקומות שאני ידע לעוד חודש חודשים? |
![]() |
![]() |
# 16 |
Guest / אורח
|
אין שכל.
העיקר שאתה בריא. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
פורום עם 1000 כניסות.
אם אתה מעוניין צור קשר |
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
כל מה שהם אומרים זה שתפרסם במקום שמתאים לקהל היעד.
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ובפורומים של 70 איש בממוצע יש סה"כ 90 משתמשים פעילים גג. |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
יש מצב אתה מביא לי לינק לפרטי של הפורום שלו? מעניין אותי... עוד משו... יש בישראל פורום עם בערך 800 אונליין באותו הזמן... אז מה שזה אומר שיש רק 1200-2000 פעילים? אז יחודיות אתה אומר שיש מקס' 3 אלף? אז יש לפורום הזה מעך 10 אלף יחודיות ביום... אז יכול להיות שיש לו בפורום מספיק יחודיות... עריכה: אהה הבנתי על איזה פורום מדובר ומצאתי את הסטטיסטיקות שלו... אתמול היו 759 יחודיות... ובכל ה-20 יום האחרונים יש רק יום אחד עם אלף יחודיות... אחי זה רחוק מ-1000 =\ בהצלחה Last edited by TheShark; 21-07-06 at 20:21.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|