|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
אקס מנהל
|
לא יודע על מה אתה מדבר, אני עובד עם הבנאדם חצי שנה ואני מרוצה בלי שום תלונות, נשמע לי מוזר.
|
![]() |
# 12 |
Permanently Banned
|
חברה בואו נחכה לתגובה שלו ואז נחליט...
|
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
אח שלי לפי מה שידוע לי אתה מדבר על שלום, שלום נשמע אחלה בנאדם ואמין מאוד.
אני בספק אם כל מה שקרה קרה. דרך אגב- מה שקשור בFTP וכל זה, זה לא קשור לשלום אלא אליכם. יש בעיה בשרת? תבדוק שאתה באמת יודע לתחזק אותו. מה שכן שלום צריך לעשות וזה בלבד- לדאוג שהחומרה בסדר ובמידה וישנה בעיה בחומרה להחליף אותה(נשרף חלק או משהו). אלא אם כן שילמת לו על שירות שכזה. בכל מקרה עדן בהצלחה בנושא. |
![]() |
# 14 |
חבר פורום
|
בואנה אנשים אתם מעצבים כל האלה שרשמו חבל לשמוע והלקוח תמיד צודק וזה דיי לחיות בסרט
דבר אחד לא תמיד הלקוח צודק דבר שני שלום בנאדם מעולה אני לא מאמין שהוא יעשה דבר כזה דבר שלישי אולי תחכו לשמוע את שלום? הרי שלום לא ילד בן 10 שהחליט שהוא רוצה לפתוח חברה של שרתים הבנאדם גדול והוא אמין מאוד דיברתי איתו ווהכל הוא הרכיב לי מפרט מעולה. כל האלה פשוט תחכו שהוא יגיב הוא יגיד את התשובה שלו להכל למה זה אחד האנשים היותר טובים בהוסט |
![]() |
# 15 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני לא יפרט יותר מידי...
אבל זה המצב וזה הבן אדם, מי שמכיר אותי יודע שיש דברים שלא תלויים בי... לאחרונה כולנו סובלים התקפות על שרתים, וזו כנראה הבעיה, כמו ששמעתם הוא לא שילם על תחזוק וזהו שרת חדש לוקח כמה ימים עד שמוצאים את כל פרצות האבטחה ומסדרים הכל... אני מצטט את השיחה האחרונה שדמתה מאוד לשיחה הטל' איתו. ושוב הביקורת הרעה חוזרת אליך... ציטוט:
|
|
![]() |
# 16 |
חבר על
|
"19/07/2006 23:57:02 אור גדעון Shalom ואני יוצא למשימה לא נעימה לכון מרכז הארץ
19/07/2006 23:57:53 אור גדעון Shalom תחשוב טוב אם אתה רוצה לשלם לי חזרה את הכסף או לא, 19/07/2006 23:58:07 אור גדעון Shalom תחשוב טוב אני לא מדבר פעמים " מקומם מאוד, חבל מאוד שבימינו אין דיבור נורמלי בלי איומים |
![]() |
# 17 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
חחחח איזה איומים מצחיקים...זוכרים את תקופת הגנון של הוסטס? (היסטוריה חוזרת? :/)
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
לא נראה לי שהוא מאיים לשווא.. ואגב.. כמה שעות אחרי שהוא הביא לי את השרת ,השרת התחיל ליפול.. שיפסיק לדבר שטויות ויגיד את האמת, השרת הזה משומש, או שהמארז שלו מתחמם יותר מידי - השרת דפוק.. אף אחד לא יביא לי שרת דפוק, אתה לא מחזיר אליי את הביקורת.. אני ימחוק את הדבירם שלי מהשרת לאחר שאני יוריד גיבוים, ואתה תראה שכל מי שיכנס לשרת במקומי השרת יתקע לו.. ומהתחלה אמרתי לך מה לגבי תחזוק אמרת לי שתתן לי תחזוק לשרת, אני זוכר את זה טוב טוב שאמרת לי "רק אם תשאיר לי גישה לROOT" לא אמרת את זה במילים האלה, אבל אמרת משו כזה לגבי הסיסמא של הרוט.. אני סגרתי איתך גם לגבי תחזוק השרת.. Last edited by Pro-HostCoil; 20-07-06 at 17:54.. |
|
![]() |
# 19 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
לשווא*
והגיל ממש לא משנה, אפילו אם הוא כן יבוא "לדרוש" את מה שהוא חושב שמגיע לו טלפון אחד למשטר והוא ישן במגרש הרוסים..
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הוא לא התכוון לתת לו מכות, התכוון למשו בכיוון של בית משפט.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|