|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | ||
Permanently Banned
|
ציטוט:
ואי ואי ואי אתה צריך לקבל באן לשבוע אם ככה. ה' יעזור מלקוחות כמוך. מכיר את הבנאדם אישית. ציטוט:
|
||
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
דבר ראשון- תבדוק את התנאי שימוש של המבצע שלנו.
אני פירסמתי את התנאים וקבעתי אותם והודעתי מראש שבמידה והמבצע אצל הספקיות נגמר אין אנו צוות "צעד חכם" אחראיים לרכישת הדומיין בעבורכם אלא נחזיר את כספכם. דבר שני- כזכור לי אתה דיברת באייסיקיו איתי ולא רצית לקנות ממני את הדומיין. דבר שלישי ואחרון- אנחנו לא מקבלים בדואר ורשמתי שבמידה וזה עובר בדואר זו לא אשמתי ואני לא מתחייב לרכוש אם בזמן שזה בדואר נגמר המבצע אצל הספקית. ועוד משהו מגלובט אני לא מזמין דומיינים, יש לך אפשרות להוסיף 10 ש"ח ולקבל דומיין מספקית אחרת. במידה ולא נוח לך אתה מוזמן לקבל את כספך בחזרה כפי שדרשתי מעמיטל לעשות. |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
שוב אני יאמר
את המכירה אני סיכמתי עם המוכר אמיטל באי סי הוא לא הראה לי שום תקנון |
![]() |
# 14 |
Permanently Banned
|
בעיה שלך שלא ראית.
יש אתר. הלקוח אמור לבדוק. זה ברור שיש לחברה תקנון מסודר. ועוד לחברה רשומה? |
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
הוא לא צריך להראות את התקנון אתה צריך לבקש לראות..בפורום כתוב בכל מקום''אי ידיעת החוק איתה פוטרת מעונש'' אותו דבר אתה לא ראית את התקנון אתה אכלת אותה במקרה הזה לא אבל תחושב על זה הוא מדבר אם 80 איש ביום הוא עסוק רצח הוא לא יכול גם לסכם איתך בעל פה וגם באותו זמן להראות לך את התקנון...
|
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הצגתי לך את אשכול המבצע ובו היה רשום את כל התקנון. לא ארכוש לך את הדומיין אתה תקבל את כספך בחזרה. שוב פעם אני לא מוכן לקבל דרך הדואר כסף וציינתי זאת במידה ואתה שולח זוהי לא אחריותי. |
|
![]() |
# 17 |
Permanently Banned
|
מה לעשות גם אני בדיוק אותו דבר ועכשיו אני מקבל מגלובאט במקום ipower אבל זה לא נורא
|
![]() |
# 18 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה לא בשליטת עמיטל/מאור, זה IPOWER וכשהם מעלים מחירים אז גם עמיטל/מאור צריכים להעלות
הם לא יכולים להפסיד כסף בגלל שIPOWER העלו מחירים לפחות הם הציעו לך אפשרוית אחרות חוץ מלהוסיף 10 שקלים יש מנהלים שהיו אומרים לך בעיה שלך תוסיף 10 שקלים ולא מציעים לך ספקית אחרת/החזר Last edited by HighA; 22-07-06 at 20:37.. |
![]() |
# 19 |
Permanently Banned
|
נריה אתה סתם מתווכח לקבל דומין מIPOWER לא תקבל חבל. . .
עכשיו מה שנשאר לך זה להתפשר איתו. בעיות שלך שלא ראית ת'תקנון. |
![]() |
# 20 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
רגע ואם היית רואה, היית חושב שוב? לא ידעת שהמחירים יעלו בכל מקרה
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|