|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
עיצוב יפה מאוד!
שווה את ה-220 ש"ח!
# 13 |
חבר מתקדם
|
עיצוב יפה, אין מה להגיד..אך יש מה לשפר טיפה..
בקשר למחיר- 220 שקל לעיצוב כזה, לא הכי שווה.. 150-180 יהיה טוב. עכשיו בטח אתה שואל למה..סבבה נענה.. היום ב 180 שקל גג 250 אתה מביא פה מהפורום מעצבים בטיפה יותר רמה ודיי מוכרים,חישוב פשוט. לכן הצעה ממני? 170 יהיה אחלה מחיר לעיצוב. לא באתי לקבוע לך מחיר או משהו רק לתת לך עצה חכמה. תשתמש בעצה בחוכמה ![]() בברכה, עמיטל |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ועוד אני נותן כאן אפשרות לחשבון סורס + 1.6 שאתה יודע מה זה אומר? 1.6 = 44 שקלים סורס = 89 שקלים חישוב פשוט אני חושב שאתה יודע לעשות ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
איזה מעצב פה יודע לעצב ב"יותר רמה" ממנו ? תן לי שמות. שחר המעתיקן ? או ניר ?שלא נראה לי יודע לפתוח פוטושופ.1 זה התחיל להמאס שניר תופס פוזה באשכולות. נעל לו שתי אשכולות על זה שהוא חושב שהוא העתיק משחר..ועוד מה?את הלוגו..שאת הלוגו הזה רון הכין לפני 10 חודש בערך ללינוקס סרב לתחילת עיצוב חדש ובסוף הם ביטלו את ההזמנה. אגב ניר גם אם תגיד לו סליחה או לא יודע מה..הרסת לו כבר מכירה בדוק של בנאדם שהיה בבנק ואמר לו " חבר שלי התקשר אליי ואמר שניר נעל לך את האשכול והוא אומר שהעתקת משחר.." פשוט חוצפן אתה. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
44 שקל 1.6? , אם מישהו יקנה ממני את הסרברים האלה מבטיח לך שפחות מ 220 הוא לא יצא.. זה מעולה למי שיש לו שרת יעודי, מריץ לך את ה 2 האלה ומקבל תעיצוב.. עדיף מלשלם 220.. בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני לא מדבר כאן על שרתים ואני אסביר את עצמי שוב. חשבון 1.6 משמעותו שם משתמש וסיסמא לSTEAM. סטים היא החברה הרשמית של המשחקים האלה והיא מוכרת משתמש חוקי ל1.6 ב9.90$(44 ש"ח) אותו דבר לגבי סורס, סטים היא גם החברה הרשמית של המשחק והמשחק עולה אצלה 19.90$(89 ש"ח) אך כדי לקנות את המשחקים האלה צריך כרטיס אשראי בינלאומי ואין לי.בגלל זה אם מישהו מעוניין בעיצוב ויש לו כרטיס אשראי בינלאומי יכול לקנות בשבילי את 2 המשחקים האלה והוא יצא עם עיצוב ב133 ש"ח. זה לא משתלם? אז אני לא יודע כבר מה משתלם ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אז תסביר תעצמך חחח, מאיפה לי לדעת שאתה רוצה שיקנו בשבילך סטים:P,חשבתי שרת:P אם ככה? זול לאללה שווה ![]() בהצלחה במכירה.. |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
עיצוב מאוד יפה רון. הרבה זמן לא ראיתי אותך. נחזור למשפט הידוע שלי: חלאס להיות רואי חשבון שלו! אתם לא! תודה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |