|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
חבל מאוד לשמוע, מקווה שילמדו לשפר את זה בעתיד !!!
|
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
"חברה" לא רשומה, עיצוב חינמי..
רק חסר סאב דומין חינמי וזהו.! מהתחלה היה נראה לי שהם נאבים.. מקווה שתסתדר.. |
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בכל זאת, אל תזלזל.
# 14 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מטעויות לומדים... \: |
|
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
מזה בדיוק Semi? אההה...הדוד סם מאמריקה הקים אותה עכשיו הכל ברור
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
semi = חצי
host = אחסון חצי אחסון הם מאחסנים אותך חצי מהזמן ולוקחים מחיר מלא :P עכשיו לגבי החברה סמי הוסט חבל לשמוע תאמת לא שמעתי עליהם ממש אבל נכנסתי לאתר ורואים שזה לא ממש מקצועי.. ולגבי דניס אני יכול להגיד לך שהוא בן אדם ממש טוב והוא מבין בתחום לגבי העסק עצמו אני לא יכול להגיד כלום אבל בראש העסק עומד בן אדם מעולה! ובכל אופן אם אתה צריך משהו אתה יכול לדבר איתי אשמח לעזור לך ![]() יום נעים |
![]() |
# 17 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דניס?
אין קשר לדניס, דניס הוא בכלל מחברה אחרת, יש שני מיכאל בסמי הוסט XD |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
דיברתי עם מיכאל והוא סיפר לי כי פותח השיחה היה על חסות ומיכאל אינו מעוניין לתת לו עוד להמשיך עם החסות כך שאין לו כל סיבה להתלונן.
|
![]() |
# 19 |
חבר פורום
|
אני מצטער קרצי הייתי עסוק בעבודה ולא יכולתי להודיע לך ולא אני סגרתי אלא חבר שלי שאני ביקשתי ממנו..
דבר שני מי שירד עלי עכשיו וקרא לי ילד קטן סתכלו על עצמכם.. חצי מכם ילדים בני 12 שלא יודעים מה זה MB אז סתמו ולכו תעבירו ביקורות על חברות שצריכות את זה.. ואני יודע שהעיצוב נכה ובלה בלה קיצר אני עכשיו מתאחד עם הוסרב כפי שאחד פה אמר וצדק ויהיה אתר חדש מלא שירותים חדשים ו *** אם יהיה משהו לא טוב! ![]() א כן ומנטוס סאמיי זה תת תיפתח מילון.. |
![]() |
# 20 |
Permanently Banned
|
אם אתה עסוק בעבודה,אז למה יש לך "חברת" אחסון?
"כולם בני 12" יש פה אנשים שפתחו עסקי אחסון והם רשומים,זה קצת מראה על רצינות מה שאין לך . |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|