|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
חלאססס מה הבעיה שלכם אני ממליץ לא על החברה שלי ולא בגלל שהוא שותף שלי בגלל שפגשתי אותו והוא אחלה בנאדם
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 13 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אריאל=14
# 14 |
הוסטסניון
|
טוב, אז....
המלצה קבוצתית? D= ד"א נחמד לדעת ושיהיה בהצלחה. רק אני ממליץ לך פעם הבאה לא לעשות את זה כי זה לא נראה מקצועי. המשך יום נעים.
הוסטסניון
|
אני ממליץ לכם על תאי קאיש...
הניק שלו בפורום הוא designs.co.il, עכשיו הוא בן אדם זהב, בעיקר החברה שלו! באמת שווה לקנות ממנו הכל! וזה לא בגלל שזה אני********* --- או: --- כולכם בני זונ*ת! אני לא מקלל******** (בדיחה כן?). |
![]() |
# 16 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
# 17 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אתה מראה את עצמך כאדם ממש מגוכח ! אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. תחשוב שיו"ר מיקרוסופט ( ביל גיטס ) היה ניכנס לאחד מין קהילות לינוקס והיה ממליץ על עצמו ![]() או על אחד אנשיו מהשורה הראשונה ![]() |
|
![]() |
# 18 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
# 19 |
Permanently Banned
|
מה אני אגיד לך אחי? זה טיפה מצחיק שאתה ממליץ על שותף שלך...
בכל זאת בהצלחה לכם... |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
יש פנ אנשים שאומרים שזה מצחיק?ממש לא,זה פשוט מעציב שיש אנשים כאלה,אתה והוא באותו עסק סבבה?אתה ממליץ על הבנאדם?WTFגם אני ממליץ על אבי ועדי ויוסי!באמת אנשים זהב!שווה לך לקנות מהם[שזה גם ממני לא?:|] בקיצר אני לא יודע מה באת פה להעביר אבל זה ממש מגוחך..
שיהיה בהצלחה בעסק אבל אל תעשו רושם רע כבר על ההתחלה[עסק חדש לא?{אם אפשר לקרוא לו עסק}] Last edited by Lom.co.il; 27-07-06 at 17:53.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|