![]() |
# 12 |
חבר פורום
דירוג מסחר: (0)
|
משוגע
תאמין לי אני יכול להשיג הכל! אחי משרת בבור זה גם אחת הסיבות שהחלטתי לעשות לתת כבוד ופרטים על כל חייל יש לי כבר אל תדאגו לזה חבר שלי הוא אחד המורעלים שאני מכיר ויש לו חומר על כל הרוג וגם אני מורעל ויש לי מספיק חומר איחסון אני אדבר עם אבי ותודה לכל מי שהתנדב לעזור תיכנות אני עדיין לא בטוח שיש לי ואני מוכן להוסיף כ200 שח על תיכנות אני יודע שזה קצת אבל זה למטרה טובה שאני מקווה שאנשים יבינו |
![]() |
# 13 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אתה הולך ללכת על חבל דק שאם אתה לא תשים לב, מישהו יחטוף על הראש. אם אתם עושים את זה, כדאי שיהיו לכם את כל האישורים, שאגב, לא בטוח שיתנו לכם, מכל מיני סיבות. |
|
![]() |
# 14 |
חבר פורום
|
אחי לא הולך לספר לי שום דבר שאסור
הוא מביא לי עיתונים שפורסמו הרי כל הרוג מפרסמים אותו ורושמים עליו קצת שמה יש מספיק פרטים אני לא רוצה לסכן אותו ואני לא הולך לעשות את זה פשוט שמה יש להם עיתונים מאז שהמלחמה התחילה אז הוא אמר שהוא יוכל לצלם את העיתונים זה הכל וחבר שלי יביא מידע שיש באינטרנט והכל משוגע אני לא מפגר שאני אדפוק את אחי=\ |
![]() |
# 15 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ובעניין הפצועים, זה אין בעיתונים רשימה של כל פצוע, את זה מעניין אותי איך תשיג, בור או לא בור, זה לא נראה לי מפרסמים בכלל. בכל זאת, אנחנו מתווכחים על סתם, אם באמת אתה רוצה לעשות את זה, תעשה, לעצור אותך בטוח שאני לא. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|