|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
Permanently Banned
|
נראה חמוד מאוד...
רק חבל מאוד שעשיתם דף מעבר כזה... זה ממש מעצבן לדעתי... חוץ מזה, המערכת היא מוכנה (חינמית למיטב זכרוני)... אני מקווה מאוד שתחזיר את הקרדיט המגיע למתכנתי המערכת אלא אם כן אתה רוצה לעמוד בפני תביעה שלהם... |
![]() |
# 12 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 13 |
חבר פורום
|
העיצוב הוא של מערכת מוכנה, המערכת עצמה לא (היא מבוססת על המוכנה מבחינה חיצונית).
בכל מקרה החלטתי שזה לא שירות מועיל, במיוחד שיש את טייני שהוא נוח מאוד. אני חושב שכתת שירות אפשר להשיק שירות קיצור כתובות (סאבדומיינים) ללא פרסומות, יש לי דומיינים מדהימים בשביל שירות כזה. הקבצים נמחקו לזמן מה מהאתר עד עלייה של מערכת חדשה. תודה למגיבים.
Permanently Banned
|
ציטוט:
אתה יכול לשאול גם את אותו בנאדם שפתח את האשכול, אולי הוא יודה שהמערכת מוכנה וחינמית... דך אגב, גם הלינק שזה פותח כשעושים את זה, אותו הדבר כמו במערכת המוכנה הזו... אני לא מתכוון להכנס ל-HotScripts ולחפש אחד אחד עד שאני אמצא את זה... אין לי בשביל מה... אבל אני יודע שהמערכת מוכנה, פעם גם לי היה אותה. |
|
![]() |
# 15 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
מי שרוצה את החינמית שפשוט יריץ חיפוש tinyurl בהוטסקריפט.
"...אלוהינו שבשמיים למענך עשה אם לא למעננו; לחץ את לוחצינו; לחם את לוחמינו..." Last edited by Bla123Bla; 10-08-06 at 16:14.. |
|
![]() |
# 16 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
הוא מחק את האתר, אין מה להגיב.
לכן האשכול ננעל. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|