![]() |
# 11 |
תודה על תרומתך.
|
אני ראיתי את MD5 נפרץ יותר מפעם אחת...
אבל בגלל זה מוסיפים ערכים למחרוזת |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
מאגרים של טבלאות הנקראות או משהו בסגנון SUN, שומרות בתוכן צירופים של מפתחות הצפנה של הMD5, פורצות בשיטת BRUTE FORCE, המאגרים מכילים מעל טראבייטים של צירופים ידועים ונפוצים, הכל תלוי עד כמה אתה באמת רוצה לפרוץ
# 13 |
חסום
|
אני זוכר שאמרו שאיזה אחד סיני פרץ אותה ואם כל מיני הנחות יסוד הוא יכול לקחת קוד MD5 ולהמיר אותו בחזרה...
אבל עדיין זה מאוד מסובך ולא תמיד זה מצליח כי יכול להיות 2 או יותר אפשרויות שהתוצאה שלהם בMD5 אותה דבר. אם אתם צריכים להצפין משו תעשו הצפנה משלכם ואותה תצפינו בMD5 ואת התוצאה שלכם תצפינו גם. |
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
אם הייתי יודע איך זה בנוי היה אפשרי..=]
# 15 | |
кто ты?
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כי אם אתה יודע איך זה בנוי אתה גם יכול לעשות פעולה הפוכה של ההצפנה. או לפחות לנסות :P
![]() |
# 17 |
משתמש - היכל התהילה
|
אוי וואי,
סינים\יפנים הצליחו לפרוץ לפני כמה כבר שנים... [סינים\יפנים=מעבדות ענק עם בוחטות כסף] ניתן לגלות ערך שמחזיר אותו MD5 בעזרת ברוט... לכן מה שיכול להגביר מאוד את האבטחה היא לשמור בבסיס גם את הסיסמה המקורית וגם את הMD5 כך שאם העוגיה נופלת לידי מישהו אחר הוא עדיין יצטרך למצוא את הצירוף הנכון... כמובן שגם לזה יש חסרונות... אחד הוא שזה מידע פרטי של המשתמשים, ואני אישית לא היתי נרשם לאתר שבו שומרים את הסיסמה שלי כמו שהיא.. ושנית, אם מישהו פורץ לבסיס נתונים אז הוא מיד מקבל את הסיסמה.. |
![]() |
![]() |
# 18 |
кто ты?
|
אגב, נכנסתי לאתר ש"פורץ" HASHים של MD5 וזה ממש מדהים!
![]() והכל הוא פורץ באותה מהירות , ללא קשר למחרוזת שהוזנה, כמובן שכדי שהHASH יפרץ, הSTRING המקורי צריך לעמוד בתנאים של הDB שכבר פורטו למעלה. ממש מדהים! וכל היופי שוקל פחות מ 1.5TB אם אני לא טועה ![]() |
![]() |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
יש מצב ללניק לאתר הזה ?
# 20 |
חבר בקהילה
|
לדעתי אי אפשר לפרוץ את md5 - ההצפנה שנעשת מאוד קשה לפיצוח אחורה.
אחת העקרונות בקרפיטוגרפיה הוא שאם אין לך את המפתח המקורי - מאוד יהיה בעייתי לחזור אחורה וכול הרעיון שיהיה מאגר כבר לא חוכמה - הרי אם היה מאגר אז כבר לא שווה לחשוב על סיסמא - זה רק עניין עד שהחשבון שלך יפרץ. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|