|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
על מי אתה עובד, יש שם תג center |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
נריה אפשר לחסום את הקוד!
קודם כל תמיד בPHP תוכל להשתמש בפונקציית include (מוכר לך מאנשהו ? ![]() ודבר שני אני ראיתי פעם תוכנה שמצפינה את הקוד, והוא עובד רגיל לגמרי! לא זוכר איפה ראיתי, אתה מוזמן לחפש בגוגל. |
![]() |
![]() |
# 13 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
עזוב אתה לא הבנת מה הכוונה שלי.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
היה פעם איזה אתר "מחסן העזרים לבניית אתרים של שלומי" [יש מצב זה לא שלומי חח] והיה שם סקריפט שהופך את כל האתר שלך לHEX או משהו וזה נותן לך את זה גם עם סקריפט, אקיצר דפדפן רואה את זה בסדר, אנשים רואים HD%HJ%HJ%JD אבל גם את זה אפשר לעבור בלי בעיה..
|
![]() |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
מבין לא מבין כוונה
אפשר עזרה איך אני מיישר את הדף לימין? עדיף שיהיה תקני ובבקשה דעה על ההתחלה של הקידוד ולאיזה גודל כדאי להתאים את העיצוב?? בבקשה אל תגיבו תגובות מיותרות |
![]() |
![]() |
# 17 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ובשביל טקסט יותר מומלץ לעשות direction:rtl לTD....לפחות לי יותר נוח לעבוד שזה מימין לשמאל. כמו שכתבתי לך בפרטי, החיתוך למתחיל בסדר...אבל אם אתה לא מתחיל בעניין..אז הוא לא משהו. אם זה ישור לאמצע כתבתי לך כבר פה באשכול, אם אתה רוצה שזה יהיה צמוד לצד ימין, כתבתי לך לכתוב ואני ישים לך את הקוד. וכמו שאמרתי לך בפרטי, הנורמל היום של העיצובים הוא רוחב 700-720..גובה זה לא משנה כי זה נגלל גם ככה. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() טעות שלי.. זה מהעיפות. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ובוא נגיד ככה, אם הצלחת לעשות את התיאוריה הלא אפשרית הזאת..אתה מוזמן להראות לנו. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|