|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
2.אז אני גם אמרתי לו,הוא מביא לי רק רכון?מנסה לעבוד עליי.. ואחר כך גם יורד עליי. עד כאן,ההייתי חייב לתת בו. SlutFatma אני לא חסר חיים,זה שאני פה ושם במחשב זה לא אומר שאני חסדר חיים אני יוצא עם חברים. וזכותי להיות קצת על המחשב,מה אני שואל אותך?אני חייב לך דין וחשבון?. לא!. |
|
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
תראה , לפי מה ששמעתי השקיעו בהההה...חבל על הזמן
תראה ת'עיצוב , מראה רצינות מראה הכל , אממ קוראים למנהל תומר עם אני לא טועה.. מנהל טוב שמבין ויש לו שרתים חזקים מאוד עד כמה ששמעתי לך על זה.
הוסטסניון
|
חברה מצוינת !
מומלץ בחום, תומר בנאדם זהב ![]() חברה שהשקיעה, פשוט לך על זה. D:
# 4 |
חבר מתקדם
|
יוגב אתה החסר חיים פה =\
צא בחוץ לשחק עם חברים במקום כל החיים להיות תקוע מול 17 אינץ' מרובעים..!! |
![]() |
# 5 |
משתמש חדש
|
תודה על הביקורות הטובות, אייל אני נשמח שאתה מודיע על דברים כאלו, אבל בכל זאת בפרטיות זה היה יותר מנומס..
# 6 |
חבר מתקדם
|
שמע יוגב אני חושב שכידאי לתת כבוד למבוגרים אם לא לימדו אותך בבית
אז ילמדו אותך מישהו אחר בצורה לא נעימה אני חושב שיך שדיברתה עם אייל שהוא מבוגר מימך נ.ב אני מצדיק את טל ויש לך שפה מגעילה |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
יוגב אני רק מציע לך להעלות בקצתאת רמת הדיבור שלך ואת הכבוד שיש לך באופן כללי לבני אדם, לגדולים ממך ובפרט לאנשים גדולים ממך שיש להם נסיון עתיר שנים והצלחה רבה בתחום. אייל אחד השחקנים הבולטים בשוק והוא עומד מאחורי הרבה חברות בשוק בארץ.
גילית חוסר רצינות והתנהגות שלא הולמת גם ילדים שהם חצי מגילך המופלג. אני מקווה שתלמד קצת ממה שרשמתי לך בברכת יום נעים, |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני יעשה מה שבדעתי ואפחד לא ישנה את דעתי. במיוחד ובמיוחד לא אתה,אתה בא וצועק עליי מה אני צריך לעשות ומה לא תבינו,אני לא שואל אותכם מה לעשות,מה אני יעשה ואיך אני יגיב זו החלטה שלי ושוב אפחד מכם לא ישנה את זה,אז תתחילו להירגע איך שאתם פונים עליי. אם הוא הורס את שמי,אני יהרוס את שמו,וזה לא משנה אם זו שפה מגעילה או לא. הוא זה שהרס את שמי ראשון(נודניק מביא רק כאב)זו שפה יפה?אז תתחילו להתאפס קצת,ולא להצדיק את הגדולים יותר,לא תמיד הם צודקים. תנעלו עשו טובה,כל אחד פה מצדיק את עצמו. Last edited by SagroN; 25-10-05 at 16:00.. |
|
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
חברה מעולה,
אני מכיר את הטכנאי שלהם,YoavZ, הוא בנאדם ממש,ממש טוב-זמין כמעט כל היום,ידע טכני עצום.=] ומרבה להשתמש בסמיילים=] ממליץ. בכל מקרה, הוא זה שסיפק לי תשובות לרוב השאלות לגבי הוסטינג באייסיקיו. יוגב,אל תתנהג באופן ילדותי שכזה, ותרכוש קצת כבוד לאנשים,מינימלי. Last edited by Flafel; 26-10-05 at 18:28.. |
![]() |
# 10 |
אקס מנהל
|
יש דרכים אחרות להתבטות לבן-אדם בן 30.
אתה יכול לכעוס עליו אבל לכתוב את זה בצורה אחרת ולא בצורה מגעילה כמו שעשית את זה לפני זה. יותר מזה, הוא כן יכול "לרדת" עליך קצת בגלל שהוא יותר מבוגר ממך ואתה חייב לענות לו בנימוס, למה? כי ככה העולם בנוי אין מה לעשות. כשתהיה בגילו אתה גם תרצה שייתנו לך כבוד. זה פשוט החינוך המינימלי שחייב להיות לבן-אדם. זה שאתה רגיל לחברות של בני 13 שמדברים איתך בשפת "אחי", זה לא אומר שכל חברות האחסון כאלה. במקרה הגיעה לפה חברת אחסון אחת הגדולות בארץ, אז מה אתה רוצה לומר לי שהם גם כמו הילדים בני ה-13 שאפשר להתנקל אליהם? ממש לא. ושתדע לך, שחברת אחסון יכולה להיות בסדר גודל של חברות כמו 012 או ברק. אגב, רק תשדע שיש גם אופציה כזו שחברת אחסון לא תרצה לקוח ולא רק לקוח לא יירצה להתאחסן בחברת אחסון מסויימת, אז קח את זה לתשומת ליבך. אם תמשיך לענות פה בצורה כזאת, תצטרך להשקיע עוד 100 ש"ח בשביל לקנות מחברת אחסון גדולה יותר. נ.ב החברות שהוצגו פה הן רק לשם דוגמא. Last edited by Dima; 26-10-05 at 19:25.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|