|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 13 | |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 14 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
אולי אם מדובר ב"ילד הוסטס" שמחפש עיצוב , אז אם הוא יראה co.il הוא בטח יחשוב שזאת חברה רצינית יותר ( "וואו יש להם כסף להשקיע 260 ש"ח על co.il , בטח הם מזה מקצועיים!!" ). בשוק הגדול , מחוץ להוסטס , הדומיינים כלל לא משפיעים על המקצועיות החברה ולא על מה שהלקוחות חושבים עליה . לכל חברה יש את הסיבה שלה לקנות דומיין מהסוג שהיא רוצה ,עלות הדומיין כלל אינה משנה . באופן כללי , ראוי שחברה ישראלית הפונה אל לקוחות ישראליים תהיה בעלת דומיין ישראלי. ציטוט:
אם אתה עומד לפתוח חברה הקונפליקט הזה האם "השקיע ולקנות co.il לא אמור בכלל להתקיים , במקרה והוא כן קיים - אתה צריך לחשוב פעמיים לפני שאתה עומד לפתוח חברה. Last edited by sport; 23-08-06 at 16:10.. |
||
![]() |
![]() |
# 15 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני מצפה לקהל יעד יותר גדול מחו''ל. יש לי כבר מישהו אחד כזה. אם זה היה רק ישראלי אז לא הייתי שואל. השאלה שלי פה.. דומיין נט אני לוקח בטוח לקהל בחו''ל, השאלה זה אם לקנות דומיין ישראלי לקהל בארץ אם זה כל כך משדר מקצועיות אני יקנה.. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא משנה מה תגיד אבל דומיין net לא נראה כל כך מקצועי. לגבי העולם החיצוני אני עובד ואני יודע בדיוק איך זה נראה ושלחברות לא מעניין עוד כמה שקלים את זה אתה לא צריך ללמד אותי. אני פשוט מציג את זה בתור המלצה שישראלי נראה יותר מקצועי. |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לקהל בחו"ל הכי רציני, זה com. |
|
![]() |
![]() |