|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
מה זה TM? \:
ואיך יכול לתבוע אותי אם הדומיין ככה חופשי למכירה, משהו פה מוזר לי מאוד |
![]() |
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
בקיצור איך אפשר לברר שזה נכון?
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
אם זה TM (כלומר, Trade Mark כמו למשל coca cola) אז אין לו זכות להשתמש בשם הזה לשום דבר. נניח ו CSF היא קהילת פורומים וזה סימן מסחרי רשום (TM) אז אסור לך להשתמש בשם הזה לשום דבר. גם לא לפתוח חברה לניקוי זבל מהרחובות. לעומת זאת, אם מדובר ב R מהמילה Registered (כמו למשל: Microsoft), אז צריך ללכת לחפש על מה היא בדיוק רשומה (R). הלכתי וחיפשתי והיא רשומה על חברת תוכנה. כלומר, אסור לך לפתוח חברת תוכנה בשם Microsoft אבל מותר לך לפתוח חברה בשם הזה Microsoft בנושא אחר (לא חברת תוכנה), לצורך העניין: חברת לסלילת כבישים. אגב, גם המילה Windows היא R (רשום, לא TM) בקטגוריה של מערכות הפעלה. כלומר אתה יכול לפתח תוכנה בשם Windows שנניח תפתח את כל החלונות בעסק שלך בלחיצת כפתור.. ומכיוון שהעניין של לרשום שם כ R או TM לא כזה פשוט (כי צריך לחפש ברשמים בכל העולם שאיזה מישהו לא רשם את זה כבר), אז הבחור ההוא מחרטט ברמות ואתה פתי מאמין.. ואין בכלל שום קשר למס הכנסה פה.
![]() |
# 16 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תראה אמרתי לך את זה גם במסן, זאת דעתי האישית, הוא מכר לך, אחרי שיש בידיך את הדומיין, אתה יכול לפתוח הכל. |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
הלוגו של Microsoft הוא TM ולכן אתה יכול לפתוח חברה בשם Microsoft (לא בקטגוריית תוכנות, כי שם היא R), שנניח תעסוק בנגרות אבל לא עם הלוגו של Microsoft וחבר, אם אתה לא מבין בעניינים האלו, אז תברר קצת קודם במקום לעלות מונה
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
TM הזה איך אפשר לברר אם יש לו או לא?
אני חייב הוכחות \: כבר שלחתי מייל למס הכנסה אבל אני רואה שהם לא קשורים... בכל אופן מה אני עושה, אני לא רוצה להסתכן סתם, ולקבל איזה תביעה של אלפי שקלים כי אין לי את זה בתכלס הוא אמר לי שהוא קנה את הזכויות מאחד גל אנאערף, מישהו יכול לברר לי פרטים על הגל הזה? Last edited by Opacity; 09-09-06 at 19:55.. |
![]() |
![]() |
# 20 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
ועוד פעם אני אומר, הסיכוי שהוא רשם סימן מסחרי הוא בערך 0, כי זה דורש גם המונמון כסף על האגרה
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|