|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
בהצלחה לכם, נראה מקצועי!
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
בהצלחה אחלה עיצוב
![]()
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
זה כסף ומותר בהחלט. לפותח האשכול - בהצלחה ... רק אל תצפה ליותר מדי מהשוק הזה יש לך מתחרים קשים מאוד שייתנו מחירון נמוך פי 2 משלך כדי לקבל את הלקוח. אם אתה מצפה להתעשר מהשוק הזה אני מציע לך לפרוש כבר בהתחלה. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
Winner
|
בהצלחה
# 15 |
Permanently Banned
|
שיהיה בהצלחה ביותר!
|
![]() |
![]() |
# 16 |
Permanently Banned
|
ניראה מאוד מקצועי אז אני מאחל לכם מכל הלב
שיהיה בהצלחה לכם! |
![]() |
![]() |
# 17 |
חסום
|
למה שיהיה אסור לו למכור בדולרים ? זה כסף לכל דבר.
וחוץ מזה אני לא רואה לנכון שבנאדם יחכה כמה ימים ואז שיהיה הדולר במחיר זול הוא יקנה כי זה ממש אגורה 2 יותר. דבר שני איך אתה בגיל 20 משוחרר טרי מצה"ל ? :| לא שזה עניניי אבל סתם מענין (סליחה אם זה חוצפה בענייכם) |
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר פורום
|
טוב , אני השותף של טל
![]() יותר נכון טל השותף שלי ![]() ![]() ![]() בכל אופן טל השתחרר מהצב"א בגלל מצב רפואי ( לא נפרט) אני בתחום בניית האתרים, שיווק , מכירה וטל בתחום התמיכה הבנייה ותחום התחומים ![]() באמת ישר התחברנו ועובדים עם לקוחות דיי גדולים בשביל התחלה : כלא שש, ברי סחרוף, חנויות מחשבים, קבלנים מחו"ל , צלמים, משרדי פרסום, וזה רק ההתחלה, לכן אם כל אלה עשו את דרכם אלינו, כנראה שהם מבינים מה הם מקבלים. אני באמת מאחל לנו רק טוב, וגם למתחרים ![]() אור.
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
בהצלחה
![]() שלחתי מייל |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|