|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תנטו להאמין !!
בן אדם מלוכלך התחלתי לבנות איתו משחק דפדפן הכל היה סבבה טסתי לחו"ל חזרתי , הוא העיף אותי מהשותפות בסדר , מעצבן אבל לא נורא אחרי כמה ימים חברים שלי שהם גם מהבצפר שלי שאלו אותי אם אני יודע על איזה אחד בשם נדב שגנב להם מערכת שלמה שלקח להם 4 חודשים לבנות שזאת הייתה מערכת משחק הדפדפן שלהם ברגע שהם שלחו לי את הלינק לשלהם , כבר הכל היה ברור ! נדב - P@Z גנב להם את כל המערכת , אמר שזה שלו , העיף אותי ללא כל סיבה ניתק קשר איתי וחסם את חברי ששאלו אותו דפק את חברים שלי וגם את סטס! חר* של בן אדם ! לא ממליץ עליו~~!!! הוא גנב את המערכת של המשחק שלך!?!?!?!??!?!!?1 דייייייייי ! עד כאן ! אני יכול להביא לכם 5 אנשים שיעידו שנדב PAZ הזה גנב עיצוב של סטס מערכת של הרבה מאוד מאוד השקעה השתמש בהם שיקר רימה הרס ! מערכת שלך ? או של חברים שלי שגנבת מהם ?! חתיכת שקרן ! Last edited by The Penguin; 15-09-06 at 12:32.. |
![]() |
# 12 |
תודה על תרומתך.
|
לדעתי צריך להביא לו באן מהחיים
# 13 |
חבר על
|
אור אני בכלל לא מכיר אותך!!!!
ואני לא נדב בכלל!!! אז אל תשקר!! נדב הוא זה שהכין את המערכת והוא זה שהשיג את העיצוב מסטס!! וסטס השיג את הפלאפון של אבא השותף שלי דרך הפרטים של הדומיין!!! הוא אפילו הודה בזה!!! (באייסיקיו) והוא הציף אותו גם!!! והיה אפילו כתוב סטס!!! וגם בטלפון הוא אמר!!! |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
אין שום הוכחות שסטס אכן עשה זאת
אבל יש הוכחות שגזלת ממנו את העיצוב ללא רישות. חוצפה... |
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם לא גנבתה ממנו שום דבר אז תוריד תעיצוב ותסגרו את זה יפה אם מה שאור אומר נכון בכלללל אתה צריך להצטער על הכל |
|
![]() |
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בסדר אז השותף שלך !
נדב שהיה גם השותף שלי העיף אותי מהמשחק וגנב לחברים שלי את המערכת ! ויש מספיק עדויות לזה ! |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
אני מכיר את סטס כבר כמעט חצי שנה..
יש לו הרבה המלצת בפורום והרבה לקוחות מרוצים. לא נראה לי שהוא יהרוס את כל זה בגלל עיצוב.. ואין מצב שנדב הכין את המערכת.. ראיתי את רמת התכנות שלו היא כמו של אחד שהתחיל ללמוד לפני יומיים.. הוא לוקח חלקים ממערכות מוכנות ומשתמש בזה.. הוכחה לכך שהוא לוקח חלקי קוד מוכנים.. http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=29201
בברכה עובד, מפתח אתרים. Last edited by O-B; 15-09-06 at 13:49.. |
![]() |
# 18 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
המערכת האמיתית הוכנה ע"י ערן ונה ויניב !!!
נדב גנב מהם ה-כ-ל יש הרבה כאלו שיוכיחו |
![]() |
# 19 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
יש פה המון אנשים שמכירים אותי ויוכלו להגיד שאני לא הייתי יורד לרמה הזאות.
מתאורר / יצא בחוץ
|
סטס צודק !
נדב נוכל וגם פז הזה ! יש לנו את האפשרות להגיש נגדו תלונה כי יש 6 עדים שהוא הרס אותם ! האם זה כדאי בכלל? זה לא חלקים ממערכות מוכונות !! זה פשוט כל המערכת של חברים שלי! |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|