|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
פשוט לא לאמין, אבל איך בדיוק הגיעו הקבצים לידים שלהם?
הוסטסניון
|
אלי לפני כמה ימים והוא אמר לי שאיציק קיבל כסף איציק אומר שזה לא נכון אני מאמין לאיציק כי אני מכיר אותו כבר 6 שנים ! וכפי שאתם רואים הוא על השרת שלי !
תראה אני לא נתתי לו שום קוד ואיציק יודע את זה הוא מכיר אותי 6 שנים פאקינג 6 שנים אני בבכלל עזרתי לו לבנות שאל אותו אני לא יגנוב ממנו LOL אני לימדתי אותו חחחחחח בכל מקרה ניר לקוח שלי של תוכנת ניהול לקוחות EXE אני מחכה לתגובה שלו כי אף אחד לא גונב מלקוחות ומחברים אה ועומרי אני ועומר עובדים הרבה ביחד הוא לקוח שלי גם במערכת אצלי ככה זבו נגיד את זה אין לי אינטרס לגנוב מחברים לקוחות וכדומה זה מראה אל אדם שפל ואפס ! איציק נעזר בי אתה מוזמן לשאול אותו ותאמת ? אין לי שמץ מה הולך לאיציק בשרת הוא יודע טוב טוב שבלי אישור שלו אני לא יכנס ! Last edited by Kuchi; 25-09-06 at 21:23.. |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
לא יודע מה קרה, ניר לא עשה לי בעייה ברכישת עיצוב לחברתו והתנהג בצורה מעולה.
חבר מתקדם
|
ניר לא כזה.
חכו לתגובה מהצד השני! אל תשפטו סתם יוכול להיות זה אי הבנה קטנה.. עידן. |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
חחחחח אתה כזה עלוב...
אין לי מה להוסיף פשוט, אני פניתי לעסק שלו שיבנה לי אתר הבאתי לו את הרעיון לעיצוב, לאתר , איך הוא יראה , את הטבלאות הכל את ההזמנה איך היא תראה הכל הכל אני כתבתי לו , אחרי חודש שאין לו טלפון לדבר איתו בקושי באייסיקיו האתר לא מוכן, אחרי חודש, אני (שלא כמוך) לא רצתי ופתחתי ביקורת. ואתה בלי בושה בא ומוכר את האתר הזה לחברה אחרת, את הרעיון שלי האתר שלי, בקיצור לדעתי זה גניבה מה שאתה עשיתה. לא מה שאני עשיתי! אני בסוף התייאשתי פניתי למעצב שיכין לי עיצוב הייתי חייב כבר לעלות אתר, אז העלתי תאתר בכל זואת עם הרעיון שלי של הטבלאות והכל, ואיך השגתי את הקוד זה כבר אני לא אגיד. אני רוצה לסדר הכל איתך, אבל כמובן שאפחד לא השתמש באתר שהוא אמור להיות שלי. תן לי אולי אחרי חודשיים שאני מבקש מימך את הטלפון שלך בבית פאלפון משהוא שאפשר לצור איתך קשר חוץ מתוכנת המסרים "אייסיקיו"? בקיצור, מי שגנב למישהוא פה משהוא ופגע בו זה אתה פגעתה בי. ד"א אם האתר של ליינטק לא עובד עכשיו, זה ביגלל בעייה בDNS עם השרת. אה, ובקשר לזה שאמרתה שדיו-סרב נסגרה ביגלל ביקורות רעות? היבוקורות בהוסטס ממש לא מזיזים לי וכול מי שמכיר אותי יודע את זה... חברת דיו-סרב לא ניסגרה, היא עברה לעידן. אני ממשיך לנהל אותה רגיל, ביגלל שפתחתי את ליינטק וגם מנהל את דיגיטיק עכשיו.
Last edited by OldMega; 25-09-06 at 23:59.. |
![]() |
# 7 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
רגע, אתה מנהל שני עסקים? האמת שפעם ראשונה שאני שומע דבר כזה. הוסטס הוא לא המקום לסגור חשבונות. אתה אמרת את המילה שלך והוא אמר את המילה שלו, לכן אין פה סתימת פיות והאשכול לא יצונזר. -נעול- |
|
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
רע לשמוע :|
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
ועוד בהודעה שמחרתה תאתר שלי רשמתה "לקוח ביטל עיסקה" הייתה צריך לפרט בידיוק
למה אתה מתכוון אחרי חודשיים שאני מחכה, אני לא יקנה תאתר . כי את הרושם שלי אליך כבר קיבלתי .
חבר מתקדם
|
חברת דיו סרב עברה לידי.
החל משבוע הבא אני ינהל אותה מ 0 ויהיו המון הפתעות חדשות. אני לא מבין למה אנשים סתם רצים ופותחים ביקורות רעות העיקר להרוס את העסק. והנה בסיפור ניראה שאתה לא יצאתה בסדר.... עידן. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|