|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
עיצוב לא משהו...
אבל - יש עתיד. אהבתי את הרעיון של החבילות. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
את האמת, לדעתי רק הבאר חמוד, נראה מקצועי.
החבילות ממש לא מקצועיות. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
לא אהבתי , העיצוב מת.
אני ממליץ לך להתחיל מחדש ולנסות לצור עיצוב יותר נוח ופחות מגושם במבנה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
די כבר להפיל את הדברים הרעים בעיצוב על הלקוח...
אתה רוצה להגיד לי שהוא מעדיף את זה על העיצוב הקיים שיש לו, שאגב, אתה ממש לא עיצבת? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
נראה לא מקצועי
וגם נראה כאילו בבאר סתם זרקת תמונות אם זה היה תלת מימד זה היה יכול להראות יותר יפה... תשקיע קצת ביותר אפקטים שכבות הצללות בקטגוריות ובכל התחום שיש בו צבע אם אתה עושה צבע המון בהצלחה ואל תשכח לשמור על עיצוב נקי ולא מקושקש מדי אחרי הכל זה אתר שמייצג חברה |
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
מי עיצב תעיצוב הקיים שיש לו חח?
איפה שמעת שאני עיצבתי אותו! אני עיצבתי תעיצוב הראשון הראשון שלהם שהיה הכי נורמלי של החברה פרש סרב! העיצוב הזה ברמה יותר גבוה בהרבה ממה שיש להם כרגע, והרבה יותר ברמה מחצי מהאנשים שהגיבו פה. אבל כל אחד וטעמו! ותאי בקשר אלייך, שאתה תגיע לרבע מהרמה שלי אני יגיד לך כל הכבוד! |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
העיצוב שיש להם כרגע, ולא אני עיצבתי אותי כידוע לך, הרבה יותר טוב ומקצועי ממה שעשית. המבנה טוב, הביצוע גרוע. יש חלק טוב והשאר ממש לא טוב. בדומיינים הכפתור נראה כמו בוורד. להמשיך? הייתי אומר מה טוב ומה לשפר, אבל אתה יכול להתחייב לי שתקח את זה ברצינות? |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
עוד אחד שלא יודע לקבל ביקורת ...
אבל אמרו לך פה דברים נכונים ואתה כל כך חושב שאתה מוכשר כל מי שהגיב פה שם אותך בכיס הקטן אז תרגיע ומהר |
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
שמענו עלייך Imri חחח
ואני יודע לקבל תגובות עובדה שלא דיברתי על אף תגובה של אף אחד אחר :S |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
אהבתי, מיוחד ורציני
עצה לעיצובים הבאים, אל תרשום "טקסט טקסט טקסט" לך לאיזה אתר תעתיק תוכן, זה גם נותן מראה יותר טוב של המוצר המוגמר וגם פחות מציק בעיניים אהה והבית למעלה, תשפר אותו ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|