![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
די טוב לעיצוב ראשון אפשר להגיד אבל אם זה לא הראשון שלך אז זה ממש גרוע מה אחרי כמה עיצובים זה מה שיוצא לך מה זה הדבר הזה 2 בלוקים בלי קפתורים ובלי כלום אני ינסה להכין לך משהוא לא יודע מה יצא לי אני חושב יצא דרוע כי החוש עיצוב שלי ממש חלש אין לי שום ראיון אבל אני ינסה עם אותו הראיון כמו פה להכין לך עיצוב עם צבעים אחרים ואפקטים שונים!
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
הנה סיימתי תגיד מה לשפר ואני ישפר אני יכול לשפר פשוט אין לי ממש חוש כזה טוב בגלל זה יצא לי ככה כל כך גרוע אין צבעים מתאימים הכל לא ממש יפה אבל אם תגיד איזה חלק יותר לפשר ותפרט מה לא טוב בו אני מוכן לנסות לשפר עד הסוף הנה התמונה:
http://img166.imageshack.us/img166/3588/untitledwn3.jpg עריכה:הנה תיקון קטן שעשיתי: http://img140.imageshack.us/img140/4725/untitledrm4.jpg רק שתסים לב שיש דברים שלא רואים בגלל שהגודל מאוד קטן Last edited by חיים; 06-10-06 at 16:10.. |
![]() |
![]() |
# 13 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
אני לא חושב כך אם להגיד את האמת אני מנסה להכין יותר יפה ממה שאתה הכנת עוד לא הצלחתי אני רק מתחיל בתחום של העיצוב אני לא יכול ישר לעצב משהוא ממש טוב אני לאט לאט משפר את זה בקיצור אני חושב שזה בהרבה יותר מכוער ממה שאתה הכנת אבל אני ישפר את זה עוד המון פעמים עד שזה לא יהיה יפה לגמריי אני מקווה שמישהוא יתן לי תגובה נורמלית שתסביר לי מה לא בסדר בזה
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
עודף פאטרנים ..
בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
אתה יכול לדייק יותר איפה ולמה?
|
![]() |
![]() |
# 18 |
Permanently Banned
|
הלוגו יצא ממש ממש יפה... כל השאר במילה אחת? זבל, בשתי מילים? זבל זבל.
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
בסדר אז הלוגו נשאר ככה עכשיו תגידו לי מה הקטע של כל השאר מה לא בסדר בזה אני שמתי לב שזה משהוא לא בסדר בזה אבל אני לא מצליך להבין מה לא בסדר בזה?
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
מישהוא יכול להגיד לי איך עושים כזה פאטרן כמו בלוגו(את הלוגו גזרתי מהעיצוב הקודם)
למי שהכין את הלוגו:אתה מוכן להביא לי את הקובץ PSD של הלוגו של האתר? Last edited by חיים; 06-10-06 at 21:47.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|