|
![]() |
# 1 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
צודק אחי תודה רבה |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
אין בעד מה !
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
הייתם צריכים לסכם על זה מההתחלה.
אבל אם הוא הביא לך הצעת מחיר מפורטת ולא כלל את זה בפנים אתה יכול להוריד. למרות שבמקומך מתוך כבוד למעצב הייתי משאיר.
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם הוא לא כלל את זה בפנים סימן שאין לך הזכות להוריד את הזכויות יוצרים.. אם אתה מעוניין להוריד אותם אתה צריך לשלם סכום נוסף או משהו אחר שאתה מסכם עם המעצב.. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
האמתי שאסור לך להוריד את הזכויות, מכמה סיבות... 1. אי נוחות משני הצדדים. 2. זה כמו שאתה קונה את המודם שלך, רק לחברה יש את הזכות לשנות או למחוק את השם. 3. עם בעל העיצוב לא מאשר לך, אסור לך למחוק או לשנות את השם. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
לדעתי מותר לך להוריד את הזכויות אבל על זה דבר עם המעצב אם אתה ממש רוצה תוריד הוא לא יעשה כלום תאמת
אני בספק אם הפוטו שלו חוקי בכל מקרה אם אתה רוצה להוריד תוריד אבל אם זה לא ממש מפריע לך תשאיר אם אתה ממש חושב שהוא עושה מזה כסף הצע השלי שים מונה לחיצות על הסמל שלו אם הוא עובר את ה20 תגיד למעצב שיעשה לך איזה מיני עבודה או דבר איתו שאתה מוריד אל תוריד מאחורי הגב סתם בעיות |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
זה לא יפה לסרב לשים כרדיט, אם הוא לא רשום כחוק אז אתה יכול לנצל את זה, אבל להגיד שזה יפה?! לא!!!!! כי זה לא...
במידה וזה חברה רשומה והכל, אני חושב שיש להם זכות לקבל כרדיט.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
מחוץ לבועה שאתם חיים בה, בעולם האמיתי, אסור יהיה לך להוריד את הקרדיט. בכלל, שאתה קונה עיצוב (לא מהבועה) אתה משלם על הזכויות להשתמש בעיצוב, כרישיון. אתה אפילו לא תקבל את ה-PSD, רק את העיצוב חתוך כבר. אתה יכול לראות את זה כתוכנה עם קוד סגור, אתה לא תקבל את הקוד שלה, רק את הפונקציונליות שלה. אם אתה רוצה לקנות את העיצוב, כל כולו, לא רק רישיון לשימוש בו, המחיר בד"כ מוכפל פי כמה וכמה. ורק אז אתה יכול לעשות מה שבא לך.
# 9 |
חבר וותיק
|
אם המעצב הביא לך את ה PSD של העיצוב אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה
לשנות להוריד וכו' (כולל את הזכויות).. כי בזה שהוא הביא לך את ה PSD זה אומר שהוא ויתר על זכויות שלו.. לפחות ככה אני חושב.
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אנחנו חיים "בבועה" ובבועה חוקים משלה! לדעתי אתה יכול לעשות בעיצוב כרצונך אבל אל תעשה מאחורי הגב תיהיה גלוי |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|