|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
לדוגמא, אם משקל קובץ יהיה 100 מגה, אני יכול להבטיח לך שמאצלינו תוריד הרבה יותר מהר.. ויש ת'אפשרות שהאתר עצמו פתאום ניהיה איטי ולא נותן לך להוריד מהר..אז זה גם פותר את הבעיה הזאת.. ולבחור שדואג לתעבורה, אין לך מה לדאוג השרות הזה אמנם בגדול משתמש בהמון תעבורה, אך לא מאט את השרת ולא גורם לנפילות ועוד משהו חשוב, אצלינו תוכלו להוריד מתוכנות מאיצות שחלק מן האתרים שאלה לא נותנות.. אז תורידי תמיד מהר בכל מקרה.. Last edited by [Liran]Scan.co.il; 14-10-06 at 13:52.. |
|
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
אני מכיר תמערכת....מה שהיא בעצם עושה זה מן קיצור דרך להורדה של הקובץ...כלומר תכלס מורידים מהשרת של האתר ההוא...לא שלך...כלומר סתם אתר...אפילו אין לו משמעות =/
|
![]() |
# 13 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אתה לא מכיר את המערכת, תעשה את המינימום של "לנסות להשתמש", ותראה שאתה טועה. |
|
![]() |
# 14 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 15 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
שמע אם אני לא מחכה בתור בשביל להוריד אז השרת שלך מחכה בתור בשביל להוריד ככה שזה לא משנה...
אבל נחמד |
![]() |
# 17 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אז רוב הסיכויים שהשרת תמיד יוריד יותר מהר ממך, ומה שנישאר לך לעשות זה להוריד מהשרת שלנו, שיספק לך מהירות גבוה יותר וקבוע לכל אורך ההורדה.. |
|
![]() |
# 18 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
רוב האתרים, ואני מציין רוב האתרים שתומכים, עובדים בסדר גמור. |
|
![]() |
# 19 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
נראה לי שהוא חינמי...או שהוא עולה כמה דולרים לא זוכר. ד"א אני חושב שעדיף שתשים למטה קרדיט למתכנת לפני שתקבל פנייה מהמתכנת של המערכת. |
|
![]() |
# 20 |
Permanently Banned
|
Hey, it worked !
The SSL/TLS-aware Apache webserver was successfully installed on this website. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|