|
|
|
|
# 2 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
על מה אתה מדבר?..
|
|
# 3 | |
|
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
נשלח מ: lqfekxq@ezonline.com - פתרונות אחסון מתקדמים אל: jobs@siteam.co.il כותרת: מבצעים מדהימים לשרתי אחסון אתרים המייל מכיל תמונה שלכם מהאתר אני מנסה להעלות ZIP של ההודעה, אבל לא נותן לי |
|
|
|
|
# 4 |
|
חבר וותיק
|
יאוו טל לא האמנתי שזה יגיע לזה אני ממש מצטער אני מקווה שתצליח בלימודים כמה שיותר מהר תסיים כדי שתחזור אתה חסר לכולם אני יהיה איתך בקשר בפלא' ואם בא לך תוסיף אותי למסן אז בהצלחה שיהיה לך וחבל מאוד שעשית את הצעד הזה אבל מצד שני זה באמת נכון בלי לימודים לא תצליח בחיים עם החברה הזאת לא תוכל לעבוד בה כל החיים שלך
בהצלחה שיהיה טל!!דני. |
|
|
|
# 5 | ||
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
|
|
|
# 7 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
סליחה שאני אבין,
אתם מאשימים אותי בשליחת דואר ספאם? Fector הנכבד, השותף שלי הוא בנאדם שמסתובב המון במירקים.. לזה התכוונתי שיש לו דרכים אחרות לפירסום. SITEAM להגיד את האמת? אין לי מושג על מה אתה מדבר. אני מבטיח לך מעכשיו שאבדוק את העניין ואחזור אליך עם תשובה. אשלח לך ה"פ בימים הקרובים..
|
# 8 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
וכל יום מגיעים אליי מלא הודעות ספאם ואתרים מחו"ל ולפעמים גם מהארץ(לאחד מהאימיילים שלי),בגלל זה אני אף פעם לא מפרסם את האימייל שלי בפורומים או באתרים. |
|
|
|
|
# 9 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
ואותי אחרי שאני מכיר אותך כמעט שנה אתה לא מוסיף
בהצלחה טל בדיוק באתי להזמין ממכם כמה דברים אחרי כל הפעמים שבסוף התחרטי, תקשר אלי 0545454966..די דחוף ![]() |
|
|
|
# 10 |
|
חבר וותיק
|
לדעתי תיכול להקדיש שעה שתיים ביום ,לא צריך לעשות כזו פרישה ,
לא כיף לשמוע!.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|