|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מ.תיכנות
|
חח לחרבן בעמידה, ברגע שיש לכם heavy duty אחרי שחרור אתם קופצים מחשש לרסיסים ומיני גלי צונמי :P
|
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
:S
לא כדי לדעת מה אצלינו בבית ספר אתה נכנס אתה מת מהריח שם המנקות מתלוננות אצלינם הם פשוט פוסחות על השירותים חחחחח יגידו לי להשתין בישיבה אני גם יחרבן בעמידה באמצע הבית ספר רק כדי להרגיז חחח כאילו תשאל ילד בין 9 מה הבדל בין בנים לבנות הוא יגיד בנים מתשינים בעמידה מה זה הבולשיט הזה הדבר הזה לא יצא... |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לי פתרון יצירתי
![]() תשתינו לתוך שקית וזרקו אותה על המנהלת =] אחריי שתעשו את זה אני מבטיח שלא יעלו לה עוד רעיונות מסוג זה חחחח |
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
רגע יש לי שאלה, אם אני משתין בעמידה מה קורה לי?:P מעמידים אותי למשפט? צריך לצלם אותי בשירותים בשביל הוכחות?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
What the...
האנשים האלה מזוכיסטים (או שזו המילה השניה :S) אוהבים להתעלל בילדים... בשבועות, שיחרבנו וישתינו בתוך שקיות וסאלאמת על המנהלת ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
חחחח סתכלי אני משתין בעמידה סתכלי לתוך שקית תעקבי אחרי השקית בום חחחחח
בתכלס מסכנים הילדים חחח אצלינו השירותים ביסודי היו בכלל הדקנו נייר טולא על התקירה חחחח |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
חח איזה שטויות.. איך בדיוק ישמרו על ה"חוק" הזה? ישימו מצלמות בשירותים? אז יתבעו אותם על זה שצילמו אותם במקום אינטימי ..
או ש יעמוד שומר בכניסה ואחריי שיוצאים הוא יבדוק עם השתנתם על הקיר??? בעעע מי החחנה שישים עליהם בכלל חחחחחחחחחחחחחחח.. ענק |
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
אני קולט תמונה של 2 שוטרים סוחבים איש עם תחתונים לתחנת המשטרה..חירבן בעמידה
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
שהטמטום מגיע לשיאו..
מה המפגר שאוסר על ילדים להשתין בעמידה? WTF ?! |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
חחחחחחחחח זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי בחיים שלי חח אחחח זה באמת מה שקורה שמתחיל להיות משעמם במדינה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|