|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 2 |
Rar.co.il
|
קודם כל זה לא עובד על הדבר הכי חשוב: סיבולת לב ריאה (=כושר). דוגמה: הייתה תוכנית בטלוויזיה, הציגו אדם ששוקל מעל 100 ק"ג (ולא, אין לו שום שריר בולט) ומספר אנשים מחוטבים. ממבט ראשון, למי יש את הסיכוי הכי גדול לחטוף התקף לב (ו/או מחלת לב אחרת)? לשמן, אך כאשר עשו בדיקות רפואיות גילו שלו הסיכוי הקטן ביותר בגלל שהוא בכושר הטוב ביותר (כושר לא מתבטא בריצה מהירה מאוד או דברים בסגנון).
אחרי שהבנו שזה יתרום 0 לכושר הגופני שלך (שאם יש לך את זה החיטוב לא יהיה קשה) נעבור לשאר: מיליוני אנשים בעולם ניסו את הדרך הקלה של מכשיר אשר "בונה שרירים", תאמין לי שאף אחד לא יצליח. כל הדוגמנים והדוגמניות שכביכול משתמשים במכשירים עבדו חודשים על גבי חודשים כדי לבנות את מה שהם בנו. רוצים גוף מחוטב? מכון כושר.
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
עזוב שטויות..
לא מזמן הייתה חגורה כזאת... עכשיו את זה.. אם זה היה באמת עובד ולא סתם גימיק , היית כבר שומע על זה .. ואנשים לא היו הולכים למכון ![]() חוץ מזה שזה לא עושה כלום , גם לא נראה לי בריא במיוחד לשים את הדבר החשמלי הזה על הגוף.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
לי היה מכשיר אחר אך על אותו עיקרון, חשוב לדעת שהמכשיר אינו בונה שרירים הוא רק מחזק את השרירים הקיימים ומדגישם,
תגיד לאח שלך לא להגזים אם זה, בהצלחה.
# 6 |
חבר על
|
יש לי אותו והפסקתי כי אמרו שזה לא כ"כ טוב לגוף,
וגם כמו שאמרו זה לא נעים |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
גבר, דברים כאלה לא יעזרו. תתחיל ללכת לחדר כושר, תשמור על כושר זה הדבר היחיד שיעזור לך לעשות שירירים.
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
המכשיר הוא מכשיר לנשים או גברים נשיים :\
המטרה שלו היא לדאוג שלא יהיה לך מידלדל, לא לפתח שריר... |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
תאמין לי שאני לא צריך ב- ז
![]() ![]() אמממ כמו שדאמרתי ח-ר-א מכשיר זה כמו שאני ימכור תקע לחשמל שמחובר לקסדה LOL ותדליק חחחח |
![]() |
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
או אולי אתה רוצה שהוא יחזיק אותו כמו אגרוף :P |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|