|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
חבר פורום
|
אני עוד בהלם..
איתו הוא דיבר ממש כמו חבר וניסה לעזור לי בכל מיני דברים ועזרתי לו ונתתי לו כמה איכסון שביקש.. |
|
|
# 2 | |
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
לכל אחד יש כמה פרצופים, לא אחד. |
|
|
|
# 3 |
|
חבר מתקדם
|
שחר,לא הבנת אותי נכון אני לא באתי להצדיק אותו ולהגיד שהוא אמין.אלא לתת לך עצה אני הייתי בסרט יותר גרוע ואחת מההוכחות שלי היתה שיחת מסנג'ר ומסמכי word ולא קיבלו את זה "כי אפשר לזייף".
אם יש לך עוד הוכחות אז מעולה,אם הוא זייף ויזות זה כבר בעיה משפטית וכדאי שמישהו יטפל בזה! Last edited by שאולי; 17-10-06 at 18:15.. |
|
|
# 4 |
|
חבר על
|
וואו,
ממש חבל לי לשמוע את זה.. הוא (חשבתי ככה) אחלה בנאדם.. וחבל לי לשמוע שהוא רמאי.. בוא נחכה עד שסמי יגיב |
|
|
# 5 |
|
הוסטסניון
|
אין לו מה להגיב, הוא בעצמו דיבר איתי במסנג'ר.
והוא הודה בכל. בקשר לויזות שאולי - הבנת את הנקודה שלי, זיוף ויזות זו עבירה בפני עצמה ככה שאני לא קשור ![]() |
|
|
# 6 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
|
|
|
|
# 7 |
|
הוסטסניון
|
אני אעשה כל מה שדרוש כשאצטרך.
|
|
|
# 8 |
|
חבר בקהילה
|
נערך ע"י דן.
Last edited by Dan Zelniker; 17-10-06 at 18:50.. |
|
|
# 9 |
|
חבר על
|
אחד שאני מכיר (עכשיו בדקתי ומצאתי שרימו אותו)
קנה (אני לא יודע אם זה אותו אחד) מאחד שנקרא "אוהד עמר" (נזכרתי בשמו הפרטי) המסנג'ר : builderbox@ohadamar.com . הדומיינים (רכש שתיים) שלו לא פעילים מספר ימים.לאור ההודעה הזאת בדקתי את הדומיינים והנה התוצאות: Domain Name: anime-world.org.il Assigned: 17-09-2006 Last Update: 17-09-2006 Validity Date: 17-09-2008 Status: disabled, u/p. Being revoked. Domain Name: pokeball.co.il Assigned: 17-09-2006 Last Update: 17-09-2006 Validity Date: 17-09-2008 Status: disabled, u/p. Being revoked. גם אני כמעט קניתי ממנו. Last edited by אביחי; 17-10-06 at 19:14.. |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|