![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אבל בגלל שתיארתי את מה שאמרת הוא קרא לי גזען זה מוגזם ולא מוצדק בשום צורה. |
|
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
תזהר מדברים כאלה
לדעתי אין מצב שמתקשרים כדי להגיד לך זה חייב להיות במכתב זה יכול להיות מסוכן אל תלך...
הנהלת הפורום לשעבר
|
"הזמינו אותי לפגישה"...איפה? מה? איך?
מס הכנסה לא אומרים לך "בוא לבית קפה נשב נדבר".....איפה הם אמרו לך שהפגישה? אם זה לא במס ההכנסה...אז משהו פה מסריח. |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
לא נראה לי ככה , ואם כן ? זה לא צריך לעניין אותך
אתה יכול להפנות את זה לבעלים לא יותר
תודה על תרומתך.
|
התקשרו מחסוי?
השאירו פרטים לאן להגיע? |
![]() |
# 16 |
חבר על
|
"הלו, שלום (כמה גימגומים)
שלום מדברים ממס הכנסה, "אנחנו ננקוט בצעדים חמורים" "לא מצאנו שום דבר על שם העסק שלך" "אתה מוזמן להפגש איתנו (לא אמרו איפה)" אין מספר |
![]() |
# 17 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אויש נו באמת...
כמה ילדות אפשר? מה אתה גורו? אתה אמור לדעת לבד איפה להפגש? מתיחה 100%... האשכול הזה סתם ספאם, חבל שלא הבנת את זה לבד. נראה לך שככה מדברים אליך ממס' הכנסה? |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
נראה לי מתיחה ><
אם היה ממס ההכנסה היום אומרים לך שתפגוש אותם באיזשהו מקום ספציפי. איזשהו זמן. איזשהו תאריך? חירטוט נראה לי.
חבר על
|
כמה דברים:
1.במידה ולא ישלחו לך מכתב תתעלם! 2.לא יעשו לך כלום מכוון שאתה לא הבעלים אלא יוסי. 3.יוסי רושם את העסק אז זה גם ככה לא אמור לעניין אותך. 4.במידה וזה כן נכון (מה שזה לא) הם יכולים לקנות את יוסי ולהגיד לו להרשם או משהו כזה. 5.הם לא מתעניינים בעסקים כאלה קטנים אין לך מה לדאוג. |
![]() |
# 20 | |
חבר על
|
ציטוט:
שמעתי עוד פעם, ועוד 8 פעמים, והם לא אמרו, דמיינתי כנראה, כי מי שמדבר לא כ"כ ברור. \בכל מקרה, אני רק רוצה לדעת אם זה אמיתי? ואם זה הגיוני שהם התקשרו בכלל? |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|