|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
עיצוב יפה מקצועי ונקי
|
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
אחלה עיצוב
אם אתה צריך עזרה בפלאש / שאלה שלח הודעה באיייסי ** עריכה אליחי . אני לא ראיתי יותר מדי פלאש 2 תבניות זה לא אומר יותר מדי זה יכול לשמש אותו אם הוא הולך "להרחיב" את הפלאש בתיבה הזאת וכד'
תודה על תרומתך.
|
נחמד נתאי, חסר מסגרות וחיבורים בין הצבעים וזה שיהיה קצת יותר מעניין מאשר חלקים זרוקים
משתמש - היכל התהילה
|
פשש ממש מרשים, אחד הטובים שלך!
|
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
# 16 | |
הוסטסניון
|
תודה לכולם...
ציטוט:
העיצוב הזה ספציפית לא מחייב שיהיו בו מסגרות.. אני לא רואה שאם אני ישים מסגרת העיצוב יראה יותר טוב ויותר מכך אני חושב בדיוק להפך.. חיבור בין הצבעים אני לא רואה איך אתה לא רואה את זה... החיבור הוא בעיקר בין צבעי הכחול לבין לבן ואפור ובנוסף הוספתי 2 צבעים שלא יראה יבש (כתום, אדום כדי שלא יהיה מרחק רב בין הגוונים). מקווה שאתה מבין אותי.. (: שבוע טוב. |
|
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
עם עבודה כזאת..
מצידי שלא היה לי כל יום אינטרנט.. |
![]() |
# 18 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() ציטוט:
צודק מאה אחוז, זה המשפט ^_~ |
|
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
עיצוב נחמד מאוד,
בהחלט מאוד מעניין ומתאים למכירה אך כמה דברים שהציקו לי זה : אחד הגוון הכחול הוא מאוד יבש אפשר להגיד אולי אם טיפה היית מכהה אותו ועושה העברת צבעים זה היה נראה טוב יותר הבאר מרשים בהחלט כל הכבוד ! המבנה נחמד מאוד משהו שנירוס אמר ואני מסכים איתו אין משהו שיאחד בין בלוק לבלוק הכל סבבה אבל אין איזשהו פריט מיוחד לכולם הלוגו אם הוא שלך הצורה ההיא היא ממש יפה בכללי יש עבודה טובה ! ![]() תשפר ותראה לנו אם אתה רוצה ... בהצלחה ![]() אגב השרתים אפשר את התמונה שלהם בבקשה ? |
![]() |
# 20 | |
הוסטסניון
|
חח תודה לכולם (:
ציטוט:
הצורה בלוגו לא שלי, אומנם קל לעשות את זה אבל הרעיון של זה יפה ולכן לקחתי את זה (כמובן שזה חוקי (: ).. בנוגע לתמונה של השרתים.... אממממ לא.... ![]() חח צור קשר נביא לך אם תבטיח לא להפיץ אותם חח (אני לא רוצה להתחיל לראות אותם בכל עיצוב... (; ). עוד תגובות בבקשה. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|