|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ל3 אני לא מתנגד ואפילו חושב שהכרחי (לא שאני יתנגד ל2) אבל, לשים חצי שנה, זה פשוט לא הגיוני וגובל בטיפשות. והחוק של ה2 נוסעים + נהג, פשוט טיפשי, הוא עושה יותר עומס בכבישים, יותר מכוניות וככה מסכן אפילו יותר נפשות, מי שאוהב לעשות פוזה יעשה את זה גם אם יהיה נוסע אחד באוטו..ויש כאלה שגם אם יהיו 4 ישמור על החוקים. ככה שלא, אני לא חושב על ה"כיף" שלי, אני חושב על הצורך שלי, כמו כל בן אדם תקין, אף אחד לא צוחק על זה והמדינה של כן מפגרת, זה נכון. רוצה את האמת? הכל מתחיל בחינוך בבית, ושום דבר לא יחליף את זה, תשים למישהו חונך שנה שלמה, אם האבא והאמא לא יודעים לנהוג ועושים שטויות, הבן שלהם יהיה אותו דבר. |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שמעתי גם על דבר שאם לנערים מסויימים יש עבר פלילי כזה או אחר אז הם לא יורשו להוציא רישיון. אבל בקשר למה שאתה אומר, "והחוק של ה2 נוסעים + נהג, פשוט טיפשי, הוא עושה יותר עומס בכבישים, יותר מכוניות וככה מסכן אפילו יותר נפשות" זה די שטויות לא? "עומס בכבישים" לא נרא לי שבגלל זה יהיה עומס בכבישים. ודווקא אם יהיו עומס בכבישים זה יגרום לפחות תאונות, ככה גם כמה אנשים משוגעים לא יסעו במהירות בגלל שיש עומס. רוב התאונות קורות בגלל מהירות מופרזת וכו', אז לפי דעתי זה יפחית=\ |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ועומס זה אף פעם לא טוב, אנשים מתעצבנים, אנשים לחוצים להגיע בזמן, ועושים טעויות. אגב, תחשוב שבמקום 2 תאונות אופציונליות יכולות להיות 5. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
שאלה
ב-12 ל 12 נגמר לי המלווה, זאת אומרת שבגל שהוצאתי תרישיון לפני שביטלו תחוק אז אני ממשיך לחכות ל 12 ל12 נכון? ועוד שאלה, האם החוק של שני נוסעים באוטו מבוטל בכל מקרה עבורי ? או שבגלל שהוצאתי רישיון לפני שביטלו תחוק אז אני צריך לחכות? |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עכשיו, יש לי שאלה. אתה חושב שהחוק של המלווה הזה בכלל עוזר? הרי כל החיים שלך נסעתה באוטו עם ההורים שלך. להגיד לך תאמת, אני מת לרישיון. אבל כשחושבים על זה, אסור לתת לילדים בני 17 לנהוג, לא משנה אם הם בוגרים או לא בוגרים. הם עדיין ילדותיים וחסרי ניסיון חיים. 18 זה גיל שאתה כבר אחראי, סיימתה תלימודים, אתה מתחיל תשירות צבאי. ואתה די לומד להיות אחראי, על החיים שלך וכו'. אני לא יודע אם מה שאמרתי זה קשור כל כך, אבל יש איזה שהוא הקשר. כי גיל 17 זה עדיין שנות נערות ואתה לא מודע למה שאתה עושה וכל מה שאכפת לך זה לעשות פוזה על החברים והחברות. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ציטוט:
אל תשכח שבשאר מדינות העולם לא מתחילים את השירות הצבאי, מה שם? הם מתבגרים לבד? הם נולדים ככה? בקשר לזה שאמרת ש"כל החיים אני נוסע עם ההורים באוטו", אבל כמה פעמים אתה מאחורי ההגה ואבא ואמא מתקנים אותך, ונותנים לך טיפים (כשלאח שלי היה מלווה אני ראיתי מה היה התפקיד של אבא שלי..) וכו'.. אני יחכה לתגובה שלך ויגיב בהתאם וזהו, כי את הדיון הזה אפשר להמשיך עד מחר..וממש אין טעם. אגב, גם אני עוד "מעט" (אפריל) בן 17...וכן, גם אני מת לרשיון. |
||
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לילה טוב
![]() |
# 19 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 20 |
חבר פורום
|
מלווה זה דבר חשוב
אבל 6 חודשים זה באמת הרבה כמו שעשו עכשיו (חודשיים) אני מתאר שזה מספיק אני מקווה שאני יספיק להיכנס לחוק הזה לפני שישנו אותו אותו והדבר הכי בלי חשיבה בשינויים זה שנהג שיש לו יותר ניסיון יוכל לסוע שני אנשים ומישהו שיוציא מחר יכול לקחת לפני מספר המקומות ברכב (עם חגורה) נ.ב היום עברתי תאוריה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|