|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
קטלני~!! דבר איתי באיסיקיו ... יש לי הצעה
# 12 |
Rar.co.il
|
לא כתבת שלא ניתן להעביר ביקורת אז:
עיצוב חלש מאוד (לא מבחינת הביצוע), לא מתאים לאתר אוהדים (אתר שבדר"כ משדר תחושה של בית). מבחינת ביצוע גראפית נחמד מאוד, די מזכיר את הסגנון של SPORT5 כמו שאמרו פה.
# 13 |
הוסטסניון
|
לא מצליח לפתוח :-\
|
![]() |
![]() |
# 14 |
תודה על תרומתך.
|
עיצוב יפה מאוד.
אהבתי תסטייל. תשים את הלוגו התלת מימדי של בית"ר בלוגו למעלה.
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואפשר להגיד שהעיצוב הזה הוא עיצוב מקושקש, כך גם ספורט5... אם ככה, יוצא שהאתרים דומים, הגיוני לא? אגב, להתנגד לביקורת של מישהו ואחרי שני שורות להגיד שאתה מקבל את הביקורת, מגוחך לא? ![]() --- בנוגע לנושא.. עיצוב נחמד, לא פרקטי לדעתי (מבחינת הגדלים), וכמו שנאמר דומה לספורט5... |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
איך אפשר להתחרות עם www.bjerusalem.co.il חחח
![]() אני מציע שתשנה תשם של האתר למכבי נתניה ואז יהיו יותר קונים. ואבירם צור איתי קשר עיצוב תותח השאלה אם כדאי להשקיע בו. |
![]() |
![]() |
# 18 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ציטוט:
ממש אבל ממש! לא נכון! העיצוב שלהם כרגע ממש לא יפה והרבה אמרו גם .. לא נוח בגרוש .. לא אהבתי אותו .. קיצר אני מאמין שאפשר לשנות תעיצוב לאיזה קבוצה שרוצים .. אז אם מישהו התעניין זה לא קשור מה מוצג .. ביתר נתניה חיפה לא משנה..
![]() |
# 19 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
![]() במקרה היום דפדפתי בTM ומצאתי עיצוב מקושקש "כמו SPORT5" והפלא ופלא הוא מתעסק בכדורסל.. אז מה תגיד? TM העתיקו מ SPORT5? נו באמת. המבנה בכלל לא דומה בשיט.. רק אולי הסגנון ויש מליון ואחד עיצובים בסגנון הזה אז הוויכוח הוא חסר טעם לחלוטין ואני לא מבין מה הרעיון בו
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חוץ מזה , ערוץ הספורט לקחו את הסטייל המקושקש (street) לכל הערוץ , לא רק האתר. הוא צודק בזה , שעכשיו כל אלה שמקימים אתרי ספורט עושים סגנון של העיצובים המקושקשים כמו האתר של sport5.. ואני בטוח שהמעצב שלך הסתכל והיה באתר של ערוץ הספורט לפני שעיצב את האתר.. אני יכול להגיד לך שאם ערוץ הספורט לא היו עושים את העיצוב הזה.. האתרים האחרים שעשו אותו סגנון.. לא היו עושים ככה כי לא הייתה להם את ההשראה לזה.. גם ב sport-all.com עשו ככה.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|