|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
CAIN?
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
תקשיב זה שאני אומר שהוא פרץ ואחר כך שלח לי קובץ של כמה עשרות דפים על הMD5 כי שאלתי אותו איך לא יחזק את התאוריה שהוא שם ברוטלי. ואם כבר מדברים גם קוד טקסט הוא פרץ. אבל טוב, הוא עבד עלי. מישהו ביקש ממני את הקובץ - אני אשאל אותו אם מותר לי להעלות ואם כן אני אשלח בהודעה חדשה |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה לא, זה מין מנוע חיפוש ברוטלי כזה, שיש בו האשים מוכנים - האשים מוצפנים ולא מוצפנים, ואם זאת סיסמא סטנדרטית, שקבועה היא קיימת בתוך המסד אז הוא מציג תוצאות.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
לא הבנתם
אני פורץ אותם אני רק רוצה לדעת איך עושים שמתי שמישהו ישים MD5 בעמוד שעשיתי זה יעבור לקובץ ושם יגיד לי מה הMD5 |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה יודע לעבוד עם טפסים?
# 6 |
חבר מתקדם
|
כן..
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתם מתווכחים יותר מדי, הוא לא מצא שום דרך לפצח את הקוד של-MD5. הוא יכול לעבוד על זה עד שנה הבאה, ולא, הוא לא יצליח. לא סתם משתמשים בזה למערכות הכי מורכבות שיש, לאבטחה מירבית. כמו שאמרו לפני, אתה מנסה ליצור מנוע חיפוש ברוטלי.
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
מי היום מאבטח סיסמאות רק בMD5 לעזאזל? ותגידו מה שתגידו, ראיתי אותו פורץ סיסמאות MD5. לא יעזור לכם. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אז במה עוד אתה מאבטח?
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש וויכוחים לגבי האמינות של MD5, אבל השאלה "מי מאבטח בזה" היא שאלה עם תשובה ארוכה. אני רק אתמצת ואגיד שהרבה מאבטחים בזה, למיטב ידיעתי גם PayPal. מובן, שיש עוד אמצעי אבטחה שנוקטים, אבל הרבה משתמשים עדיין בMD5, והאמת (אני לא מבין גדול בקירטוגרפיה), לא ידוע לי שמישהו הצליח להרכיב נוסחה שבאופן גורף מפצחת את הערבול של MD5.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|