![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
דימה, זה לא קל כמו שזה נשמע.
אני מכיר אנשים שגם לאחר שנים לאחר "סגירה" של התיק, נקלעו לצרות עקב ניהולו. ![]() בגלל זה אני מפחד לסגור את שלי, אז חייבים למצוא פרנסה... ומהר! ![]() |
![]() |
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
שוב ושוב ושוב ושוב אנשים מדברים ולא מבינים כלום/:
א . אתה יכול 3 חודשים לא להרשם. ב . עד גיל 18 אתה יכול להיות עסק פטור ואם אתה עובר בשנה את הסכום 64,350 בשנה באותו רגע אתה ניהיה עסק מורשה ומשלם מע"מ ג . אם אתה רוצה להרשם אתה הולך רק למע"מ ולא למס הכנסה ולא לביטוח לאומי. לילה טוב. |
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
הם לא רוצים שכולם יפתחו ויסגרו, הם לא מקלים עליך.
בנוסף, השמוקים יכולים גם להציק לך בנוגע לדברים שהיית אמור כביכול לעשות תוך כדי ניהול התיק אחרי שסגרת! מסקנה: לא לפתוח תיק אם אתם לא מתכוונים לזה, וחשוב שיהיה לך רואה חשבון תותח שיטפל בהם. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל...הרבה אומרים דברים שונים..אתה בטוח בדברים 100%?? |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
א. אני הסכתלתי באתר של המס והמע"מ ולא ראיתי שום דבר שכתוב שם לגבי 3 חודשים שאפשר לא להרשם. ובכלל החוק הזה לא הגיוני, איך הם בדיוק יכולים לבדוק שאתה קיים 3 חודשים? ב. הגיל ממש לא משנה, ברגע שגיעים לסכום שכתבת אוטומתית נהפכים לעוסק מורשה. ג. לגבי זה יכול להיות שאתה צודק אבל לא בדקתי את זה. עומרי, טוב אם אתה אומר אז יכול להיות. המורה שלי לחשבונאות אמרה שאין בעיה בכלל לסגור את התיק וגם לאימא שלי פעם היה עסק והיא סגרה את התיק ולא היו לה בעיות מאז בכלל. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|