|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
גדול ומסורבל מידי..
# 2 |
חבר על
|
הפסים האלה, באפור כהה וכחול..אז הכחול עוד יצא נחמד אבל האפור לא ממש.
המבנה בסדר אבל לא ממש מתאים לחברת איחסון...או שפשוט אני מורגל למבנים מסויימים שכוללים חבילות בעמוד הראשי וכו'. אהבתי את החלק העליון, אבל אני הייתי מקטין את כל הקטע של הלוגו, העיגול הזה...והתפריט קצת מצמצם במקום שהוא תופס.
![]() |
# 3 |
חבר על
|
חמוד לא יותר תנסה פחות להשתמש באפקטים כאלה ואם כן שהם יהיו במקום ולא סתם, שפר לוגו, מבנה חמוד אבל הכל מרובע כזה ו"הסימטריות" שנראית פה אפילו קצת הורסת.
סה"כ חמוד אבל לא יותר. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
יפה מאוד
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
הבאר מגושם וקצת ילדותי ותמונת הבניין בצד...נו אם כבר זה היה "בניין הייטק" אבל פה זה נראה כמו בניין משנות ה-40....המבנה הוא לא מבנה של אתר, סתם שמת כמה בלוקים שבהם יש מידע, שהעיצוב יהפך לאתר (HTML) זה יראה ממש מכוער. יש הרבה מה לשפר- בהצלחה.
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
מצטער דאבל
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני מנהל החברה רק בגלל שאני אוהב את העניין הזה, אני מעצב לכיף בלבד. בקשר לאור LIGHT הטקסט לא שלי.. אני לא כתבתי אותו, זה של חברה אחרת, אם עד עכשיו אף 1 לא אמר להם כלום כנראה שזה מצחיק רק אותך. יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
עיצוב לא טוב.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
לא אהבתי את העיצוב (ותרשה לי לצטט את Vaizman "על הפנים!")
כמו שאמרו-הבניין לא משהו, המבנה לא טוב, שילוב הצבעים לא משהו והטקסט ששמת ב"ברוכים הבאים" קרע אותי:"צוות טכנאים מסור ואוהב" זה נשמע כמו פרסומת לגן.. אני מצטער אם אני פוגע בך,אבל זה רק לשיפור. בהצלחה אור אליעז
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|