|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
כשהקוד שלך יהיה תקין לגמרי, אז הוא כבר אוטומטית יתאים לשני הדפדפנים (אלא אם כן אתה עושה שימוש בקודים שההשפעה שלהם שונה בשני הדפדפנים, הרי כל אחד מהם מנתח חלק מן הקודים בצורה שונה.) |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אני לא יודע מה הבעיה אם HTML רגיל ולא תיקני למשל האתר שלי והוא פועל בשלוש דפדפנים שבדקתי
FF,IE,avant
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
מהניסיון שלי יש הרבה דפיקות בין שני הדפדפנים. אבל לא משנה.. הקוד הספציפי עכשיו, עובד טוב בFF ו-IE.. אבל לא משנה..נלך על התקני.. אז מה לעשות? להגדיר הכל בCSS?
![]() |
![]() |
# 4 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
יש הבדל גדול בין 2 הדפדפנים...במיוחד באזור הפלאש
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Whatever
|
אגב, שאתם מתאימים אתר ל Firefox / Internet Explorer, אתם שוכחים דפדפן חשוב - Safari, שפעיל על מערכות Mac
# 7 |
חבר בקהילה
|
ב- Mac יש פיירפוקס, והוא יותר פופולארי לא?
# 8 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
אוקי, בהקשר של קידום אתרים זה משפיע[ אבל קצת] תלוי על איזה מילים אתה מתכוון להתחרות בשביל "המלים הגבוהות"אתה צריך שכל האתר יהיה תקין כי כמה שיותר נקודות אצל גוגל ככה המיקום שלך יהיה גבוהה יותר, אני מכיר הרבה מקדמי אתרים שלא ממש מקפידים על תקינות באתרים והם במקומות גבוהים, אני אישית יותר אוהב להשתמש בCSS כי אני עובד עם DIVים ויותר קל לי ככה גם יותר מהרגל.
עריכה: אני משתמש בFF כי עם הקוד שלך תיקני הוא יעבוד בFF בצורה מושלמת אבל בIE כמעט תמיד יש כל מיני באגים אז יש כל מיני "טריקים" שמשתמשים בIE כדי שהקוד יהיה כמו FF יש מספיק אם תחפש בגוגל. -בן. Last edited by הכומר; 22-12-06 at 18:26.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
XHTML תקני לא מקבל height, לא קשור לאיך כתבת או מה הערך שלו, הערך הזה פשוט נחשב ללא תקין. הפתרון הוא להשתמש ב-CSS, כמו שדניאל אמר מעלי,
קוד:
<div width="100%" style="height: 90px;"> |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|